CHECK THIS OUT!!

NS Romancinta Empire - Butik Pengantin & Wedding Planner Penang

Hello u olls semua, Hari ini akak nak cerita kat u olls semua mengenai satu butik pelamin yang turut menyediakan khidmat wedding p...

16.12.16

Ayvaa Skin Boost ( HQ Call 0124277140)




Beberapa bulan yang lalu sorang kawan Facebook akak iaitu Noor Zaitul Akmar telah mengrekemenkan akak produk ini.  Ayvaa Skin Boost.  Mak ayam tu memang obses dengan jaga-jaga kulit ni.  So bila dia jumpa produk yang baguih dia akan review kat Facebook dia pastu dia akan tagged semua kawan-kawan.


Dia habaq kata produk Ayvaa Skin Boost adalah sangat baguih untuk memastikan segala jenis krim kecantikan atau serum yang kita pakai menyerap masuk ke kulit kita akan mendapat benefit daripada pemakaian krim kecantikan secara maksima.


So akak pun yang mempunyai masalah kulit yang sama macam Ms.  Noor Zaitul (iaitu jenis kulit manja yang sensitif),  kena usaha gigih dan mengamalkan produk yang baik untuk make sure kulit hang elok,  maka akak pun teruja untuk mente-try produk ini.


Bila akak dapat produk ni,  akak suka tengok packaging dia cantek dan kerlas u olls.  Kotak putih dengan kemasan tulisan warna perak.  Botol Ayvaa Skin Boost di dalam bewarna jernih menampakkan gel Ayvaa Skin Boost yang dilengkapkan dropper,  untuk mudahkan kita memakai Ayvaa Skin Boost.


So hari ini akak nak share dengan you olls about this produk dan akak sangat rekemen u olls semua untuk try.  Especially untuk u olls yang MEMENTINGKAN KULIT YANG SIHAT dan bukan cantik semata-mata. 

click read more




  


Introduction Tentang Ayvaa Skin Boost
  • Produk ini dibuat khas untuk yg mementingkan bukan hanya kulit cantik tetapi sihat.
  • Serum Ayvaa Skin Boost diformulasi untuk ‘enhance’ skin care yang dipakai bersama-sama dengan serum ini.
  • Diperbuat dari bahan natural untuk semua kulit.  Diformulasi dengan ekstrak buah-buahan seperli oren, lemon dan berries.
  • Sesuai untuk ibu mengandung dan ibu yang sedang menyusu.
  • Ayvaa Skin Boost dapat menjimatkan penggunaan skin care yang lain




Kebaikan 
  • Membantu memudarkan bintik-bintik hitam (age spots) dan memperbaiki kecerahan kulit
  • Juga sesuai digunakan sebagai make up base kerana penggunaan serum ini akan membantu melicinkan permukaan kulit
  • Direka khas bagi membantu lelaki dan wanita yang inginkan wajah 'glowing'.
  • Mencerahkan Kulit secara semulajadi
  • Anti Radang dan Bakteria
  • Mengecilkan pori-pori di wajah
  • Mengecutkan jerawat
  • Melembapkan kulit (ini paling penting sebab kalau kulit kering,  maka lagi cepatlah kita ada kedutan pada kulit !!)
  • Senang dan mudah dipakai,  tiada prosedur yang menakutkan seperti jarum dan sebagainya !






Testimoni
Okay,  ini akak punya testimoni ya.  Akak suka produk ini sebab ianya tak melekit,  senang apply dan bila kita letak kat muka kita,  rasa macam letak gel yang berasaskan air.  Tiada bau atau rasa yang melekit.


So walaupun lepas tu kita akan pakai kita punya moisturiser atau krim malam,  tak akan ada effect yang akan membuatkan kita rasa macam kita pakai terlebih produk kat kulit kita.


After lebih kurang seminggu,  akak boleh rasa yang kulit akak smooth,  tidak over berminyak dan lebih cerah sikit dari sebelum ni.  Sebab yes,  akak memang kulit tanned u olls,  tapi walaupun kulit kita gelap,  kita dapat bezakan sama ada kulit kita ada natural glowing atau tidak kan ?


Well,  I can't say much about this product sebab kot mana pun,  satgi nampak macam ayat-ayat aku bagi ni macam phony dan menipu saja.  And aku memang jenis jaga kulit muka,  so i dont really have serious skin problem.

Tapi yang pastinya,  aku sure aku akan repeat order untuk pakai Ayvaa Skin Boost sebab aku yakin produk ini adalah satu pelaburan yang baik untuk kulit aku.

Gambar close up muka sendiri dari jarak dekat tanpa filter ya mak ayam semua !!
Memang akak perasan kulit akak lebih cerah dari sebelum ini.



And these are some of the photos shared by user Ayvaa Skin Boost.  Kesannya adalah bekas-bekas jerawat yang dalam jadi sembuh dan menjadikan permukaan kulit lebih rata.

Kesannya adalah bekas-bekas jerawat yang dalam jadi sembuh dan menjadikan permukaan kulit lebih rata. 

Bintik-bintik hitam (age spots) dan memperbaiki kecerahan kulit.


Testimoni-testimoni daripada penggunaa yang menunjukkan kesan penggunaan serum ini menjadikan kulit lebih cerah dan sihat.




Cara Pakai
Senang sahaja cara pemakaian Ayvaa Skin Boost.

Lepas cuci muka dan pakai toner pada kulit wajah,  titikkan Ayvaa Skin Boost menggunakan dropper pada pipi,  dahi dan leher.  Sapu rata.  Elakkan bahagian kulit mata kerana bahagian ini adalah bahagian kulit wajah yang paling sensitif.  

Selepas itu,  sapukan krim siang / pelembab / krim malam seperti biasa.  

Untuk kesan yang magis “Pakai 2 kali sehari, pagi dan malam selama 7 hari berturut-turut”



How to Buy
Watsapp ke 0124277140
Online di www.ayvaa.com.my
PM fb Ayvaa HQ Malaysia



Harga
Harga satu botol : RM79
(tidak termasuk harga posting)




Contact Details / Sosial Media
Call 0124277140
Facebook Messenger @ayvaa.beauty
Facebook : Ayvaa HQ Malaysia
Instagram:  @ayvaa.beauty
Twitter : https://twitter.com/ayvaa_beauty
Website : http://www.ayvaa.com.my/

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...