UK Clark Sales

23.12.16

Jangan Buang Masa

Sumber The Reporter


Hello u olls sekalian,


Tiba-tiba seorang kawan akak telah PM akak dan suruh akak pi baca pasai Hanni Borhan JSD.  Akak tanya balik,  what the puki is JSD.  Dia kata,  jamu susuk dara.  Oh,  then yang itu akak pernah dengar dan tahu.  Mesti hangpa pun pernah dengar tentang jenama Jamu Susuk Dara ini.


So kawan akak ni suruh akak pi tengok dan baca pasai pompuan ni.


Dia kata "Hang pi baca wehs.  Hanni Borhan ni owner JSD la.  Dia baru post gambar dan video laki dia pukul anak-anak dia.  Sampai berdarah mulut,"kata kawan akak tu.


Lepas,  akak pun pi la kodek-kodek di Facebook.


Bukak personal acccount beliau yang mempunyai lebih daripada 40k follower.  Semua posting beliau mengandungi status-status sendu dan meraih simpati.


Scroll bawah-bawah,  baru jumpa posting yang dimaksudkan. Terjumpalah,  video seorang lelaki ala abah-abah ni,  hampir telanjang sebab pakai boxer sahaja.  Walaupun akak tak nafikan lelaki itu nampak seksi,  tetapi rasa macam geram pulak bila tengok dia duk tendang-tendang anak dia.


Eh kepala bangang apa hang ni duk buat anak hang macam tu ?


Tapi,  kawan akak tanya akak "Hang tengok wehs semua tu and bagi komen hang pasai benda ni?"


So ini adalah komen akak.

click read more




Komen aku adalah,  aku malaih nak pi gosip bodoh bangang-bangang ni semua.  Ini semua hal rumah tangga orang,  yang sepatutnya disettlekan secara tertutup dan bukan untuk tontonan umum.  Depa pun bukan orang miskin,  orang berduit,  gunakanlah video ni untuk bukak kes kat mahkamah.  

Tapi depa sendiri bodoh yang duk pi share semua ni kat public untuk apa?  Raih simpati?  Apa kita semua boleh buat?

Kita pun jangan duk jadi bodoh buang masa pi baca panjang-panjang pasai orang-orang yang tak tau nak jaga maruah keluarga sendiri.  At the end of the day,  depa juga jadi kaya raya hidup senang.  Yang kita ni?  Nak beli jamu depa pun nak kena kira bajet duit gaji cukup ka dak !

ps/  siriesly aku tak minat nak ulas benda benda bangang macam ni.

Sekian,  carutan akak.

2 comments:

  1. Kak jumie nk lagi best, asek post selfie lepas tuh..tp sendu sendu..rs memula kesian..tp tgk lama lama mcm tk bole blah...mcm mn bole thn ngn laki perangai mcm tuh..tk kesian ka kat anak anak dia! Geram kami aihhhhhhh

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com