UK Clark Sales

19.12.16

Jom Berkenalan Dengan Syed Amir


Hello u olls,

Hari ini akak nak perkenalkan seorang kawan akak,  nama dia Syed Amir.  Berusia 30 tahun,  asal dari Kuala Lumpur dan sekarang dia menetap di Pulau Pinang kerana baru sahaja ditugaskan di sini.  Dia sangat hemsem dan kalau berjalan dengan dia,  akak rasa sangat pelik sebab orang tak tengok akak dah,  orang akan tengok dia sahaja.  Seronok menjadi kawan beliau juga kerana dia bukan sahaja seorang yang caring,  malah dia seorang yang sangat lawak dan menghiburkan.


Dah banyak kali beliau kata,  "You tak pernah tulis pasal I dalam blog you?  I ni dah berapa kali melancong ke macam-macam negara,  tak pernah pun tulis pasai travel I," begitulah lebih kurang omelannya.  Yes,  Syed Amir sangat suka melancong !!


So hari ini akak nak share dengan you olls beberapa gambar beliau semasa menjalankan tugas sebagai pegawai eksekutif di syarikat swasta dan juga semasa beliau melancong ke pelbagai destinasi istimewa di seluruh dunia.



Click read more






















Hemsem kan beliau ?  Haa untuk pengetahuan hangpa,  Syed Amir ni adalah bekas model yang pernah muncul dalam beberapa iklan dan paparan majalah.  Yelah u olls,  sebab dulu dia pernah masuk Hero Remaja.

Syed Amir ni masih single tau!!!


Kalau u olls nak berkenalan dengan beliau boleh follow beliau di laman sosial seperti berikut  :

Facebook :  https://www.facebook.com/syed.amir.69?fref=ts
Instagram :  https://www.instagram.com/vladamir69/

4 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com