8.12.16

Video Muzik Baru Beyonce All Night


Baru-baru ini sepupu I olls,  Beyonce telah menjatuhkan satu lagi video muzik yang merupakan kompilasi dalam album visualnya yang berjudul Lemonade.  Video muzik baru ini adalah untuk lagu All Night yang memaparkan sajak yang berkait rapat dengan tajuk album serta klip video peribadi milik mereka yang memaparkan potongan ucapan oleh nenek kepada Abang Jay Z ,  Puan Hattie White semasa hari jadinya yang ke 90 tahun.  

"I had my ups and downs, but I always find the inner strength to pull myself up.  I was served lemons, but I made lemonade," kata nenek Pattie.


Klip video itu akhirnya memberikan jawapan kepada semua orang yang selama ini tertanya-tanya kenapa album itu dinamakan Lemonade.  


click read more untuk tengok video penuhSelain klip video ucapan nenek Pattie,  dalam video muzik ini juga turut dimuatkan beberapa sisipan video peribadi milik Beyonce dan Jay Z yang tidak pernah dikongsikan kepada khalayak selama ini.  Contohnya video depa dorang duk buat tattoo,  video masa depa kawen,  video masa dia mengandung dan macam-macam lagi.  Dia tunjuk sikit-sikit ja,  and each clip tak sampai 1-3 saat.

Bila la rasanya kita akan dapat tengok fully gambar baju kawen Kak Beyonce ni.


Tapi video muzik hasil karya arahan Diplo ini sarat dengan sinematografi yang cantek.  Shabas Kak Beyonce.  Kerlas kau mak ayam.  


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...