Featured Post

#PrayforPenang

19.1.17

Positive Penang [ Where positive Penangites unite ]



Salam u olls semua,


Akak & kawan baru buat FB Group baru bertajuk Positive Penang dengan hasrat hendak kumpul dan kongsi berita dan informasi terkini di sekitar Penang tercinta tanpa sebarang anasir politik atau idea radikal. Its all about positivity!!


Jom ramai-ramai join group baru ini.


Kalau ada sapa-sapa info nak share dengan kami yang menunjukkan ke-positiviti-an di Pulau Pinang, contohnya tolong menolong sesama jiran tetangga, aktiviti sukarela atau apa sahaja aktiviti kemanusiaan yang melangkau jarak kaum dan agama yang memisahkan kita selama ini, PLEASE SHARE with us.

click read more

Lani banyak sangat page yang duk bubuh berita-berita berbaur politik,  hang perli aku, aku perli hang.  Sampai baru-baru ni,  kawan aku kerja MPPP,  duk jawab phone masa buat kerja,  hat tu pun depa nak bagi viral sampai kawan aku kena jumpa boss dia semua dan explained benda bodo tu.


Harapan semoga page ini menjadi inspirasi kepada seluruh rakyat Penang dan masyarakat dunia bahawa siapa pun kita kat dunia ini,  kita tetap maknusia.


Whatsapp us at 018-9684360/016-4189079 or email us at jsrc.positive@gmail.com


Jangan lupa join group ini : https://goo.gl/AtK8ec

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...