CHECK THIS OUT!!

NS Romancinta Empire - Butik Pengantin & Wedding Planner Penang

Hello u olls semua, Hari ini akak nak cerita kat u olls semua mengenai satu butik pelamin yang turut menyediakan khidmat wedding p...

18.1.17

Victoria Secret Fashion Show 2016 Part II (Road Ahead & Mountain Romance)

Road Ahead
Tema ini adalah tema pembukaan untuk VSFS 2016.  Para Victoria Angels diiringi rentak muzik lagu Animal oleh Kesha,  Uptight from Stevie Wonder dan Vertigo from U2.  Bila kita baca tajuk Road Ahead,  mesti kita nampak macam satu perjalanan yang penuh dengan cabaran dan warna-warni seorang pengembara.  Rupanya Road Ahead adalah tajuk tema yang dipilih untuk menggambarkan seni reka dalam perspektif budaya Cina.  Apakah?  So bila cakap China,  sudah pasti akan muncul unsur-unsur haiwan mistikal naga,  tanglung,  seni ukiran yang selalu kita tengok pada hiasan seni bina Cina.  Keseluruhannya,  aku suka tema budaya Cina,  tetapi tema Road Ahead ni macam tak jelaslah.  Macam carca marba.

Angels yang paling aku suka untuk segmen ini adalah Maria Borges and kostum paling aku suka sekali adalah skirt yang dipakai oleh Barbara Fialho.

Elsa Hosk

Kerlass depa jadi tarian naga.




Taylor Hill







click read more




Lais Ribeiro





Adriana Lima







Ming Xi






Gigi Hadid






Maria Borges







Alessandra Ambrosio







Devon Windsor






Joan Smalls






Liu Wen






Kendall Jenner







Cindy Bruna






Jasmine Tookes





Daniela Braga





Martha Hunt 




Barbara Fialho





Video The Victoria's Secret Fashion Show 2016 - The Road Ahead (Opening)





Mountain Romance
Untuk tema ini, kita kena bayangkan kita berada di lembah gunung ganang Bavaria,  suasana yang sejuk,  bunga-bunga gunung yang unik dan sudah tentu salji.  Aku suka tema ni dan aku rasa,  aku boleh faham gambaran yang diluahkan dalam seni reka kostum untuk tema ini.  Diselitkan dengan pakaian tradisi masyarakat pedalaman Eropah,  baldu merah dan biru,  serta seni sulaman.  Masa tema ni lah Lady Gaga nyanyi lagu Million Reasons.  Ampa tengok aku ada bubuh video kat bawah.

Model paling aku suka untuk segmen ini adalah Josephine Skriver and kostum paling meleps yang akak suka untuk segmen ini adalah kostum yang dipakai oleh Kelly Gale.


Josephine Skriver






Sanne Vloet








Lily Aldridge






Megan Williams







Sui He





Leomie Anderson







Kelly Gale







Lily Donaldson






Izabel Goulart







Stella Maxwell





Sara Sampaio






Keke Lindgard






Flavia Lucini






Romee Strijd




Video Lady Gaga - Million Reasons 
(Medley/Live From The Victoria's Secret Fashion Show In Paris) Segment Mountain Romance


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...