18.1.17

Victoria Secret Fashion Show 2016 Part III ( Secret Angel & Dark Angel )

Secret Angel
Secret Angel ni apa?  Kalau tengok pada rekaan buit,  trench coat,  maybe depa-depa ni dibayangkan sebagai pompuan perisik.  Gitu!!  Persembahan The Weeknd dengan lagu "Starboy" menjadi selingan untuk segmen ini.

Angels paling aku suka ialah Georgia Fowler pendatang baru yang berada di pentas VSFS untuk pertama kali dari New Zealand.  Tengok dia kat dalam gambar kat bawah ni mungkin nampak biasa,  tapi kalau ampa tengok dia dalam video,  dia nampak macam sangat fun masa catwalk ni!  And,  muka dia macam Elizabeth Hurley.  Adriana Lima
Valery Kaufman

Bella HadidJourdana Phillips

click read more


Cindy Bruna

Ming Xi
Sanne VloetElsa Hosk
Irina Shayk

Leomie Anderson
Liu Wen
Georgia Fowler
Sara Sampaio

Video Starboy (Live From The Victoria’s Secret Fashion Show 2016 in Paris) for Secret Angel segment.


Dark Angel

Saja aku letak dua segmen ini dalam satu artikel so hangpa boleh tengok kemungkinan ada macam persamaan dalam seni rekaan kostum dan sayap untuk dua kategori ini. Untuk segmen Dark Angel, diiringi dengan nyanyian Lady Gaga dengan lagu-lagu yang lebih rancak.


Siriesly ampa kena tengok video yang aku letak sekali kat bawah sekali. Ampa tengok macam mana power dan semangatnya Lady Gaga duk catwalk sampai tenggalam habis semua angels-angels yang lain.  Especially masa last sekali Lady Gaga buat catwalk jalan keluaq pentas.  Aku rasa seriau gila kot dia duk jalan kalau dia jatuh macam mana?


Taylor Hill
Gigi HadidSui He


Kendall Jenner


Devon Windsor


Lais Ribeiro

Kate Grigorieva

Martha Hunt

Alessandra Ambrosio

Barbara FialhoIzabel Goulart
Joan Smalls
Video Persembahan Medley Lady Gaga dengan lagu "A-YO" dan "John Wayne" sempena Victoria's Secret Fashion Show 2016 untuk segment Dark Angel

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...