18.1.17

Victoria Secret Fashion Show 2016 Part IV (Bright Night Angel & Pink Nation)

Bright Night Angel

Sesuai dengan tajuknya, BRIGHT NIGHT, segmen ini menampilkan para Victoria Angel dengan gaya yang lebih bersinar. Jigna di sana sini, menghelit ghelap! Jigna dalam bahasa Keling bermaksud glitter la u olls.

Untuk persembahan ini mereka diiringi oleh nyanyian Bruno Mars dengan lagunya yang kini semakin hit iaitu "24K Magic".  Bila depa sebut kata Bruno Mars akan perform untuk VSFS,  one thing aku duk concern adalah ketinggian Bruno Mars.  Kalau ampa perasan,  Bruno Mars ni macam pendek-pendek tau.  Tengok lengan,  tangan,  kaki dia,  dia macam pende untuk seorang lelaki.  HAHAHAh siye aku duk diskriminate bentuk badan dia.

Dalam beberapa gambar yang dirakam oleh jurugambar,  memang nampak bukti perbezaan ketara antara ketinggian Bruno Mars dengan para Victoria Angels.  Tapi of course,  untuk video persembahan yang ditayangkan dalam TV,  depa dah edit buang semua shots itu.

My favorite Victoria Angels for this segment will definitely Irina Shayk yang masa ketika dia duk berjalan atas runaway ni,  dia sedang mengandung u olls!  Dia sedang mengandung anak Bradley Cooper !  Kerlasss mengandung duk cantik elok macam mana ka catwalk pakai seluar and baju dalam sahaja.  Aku yang tak mengandung ni pun jalan dari bilik office nak pi pantry duk bebai macam siye.

Okay satu lagi benda yang aku macam pelik untuk VSFS kali ini,  kemunculan Fantasy Bra yang selalunya dijadikan tonjolan utama bagi seluruh upacara sehingga saban tahun setiap kemunculan Fantasy Bra akan dijadikan satu ritual penting dengan kejutan dan efek khas. 

Tidak tahun ini,  Fantasy Bra yang digayakan oleh Jasmine Tookes keluar begitu sahaja seiring dengan Victoria Angels yang lain.  I'm a bit disappointed by that.



Stella Maxwell





Siye depa ni takdak pungkoq.  Penyek.  





Georgia Fowler





click read more






Jasmine Tookes





Bella Hadid











Maria Borges









Lily Donaldson










Irina Shayk









Romee Strijd









Josephine Skriver








Kelly Gale








Jourdana Phillips
Awat deni sorang pakai handbag?






Lily Aldridge





Haram deni pun pungkoq tak smart.



Video Persembahan Bruno Mars untuk segmen Bright Night Angels.








Pink Nation
Ini adalah upacara wajib untuk setiap VSFS.  Pink Nation bukan sehaja menunjukkan komitmen sokongan Victoria Secret terhadap pergerakan pencegahan kanser malah koleksi ini dikhaskan selalunya untuk anak-anak remaja yang juga pengguna Victoria Secret.  And of course,  usually this segment akan dibanjiri oleh para Victoria Angels yang masih 'virgin'.  Maksud 'virgin' di sini adalah ini penampilan pertama mereka di pentas VSFS.

Sangat suka sayap riben pertama sarat dengan riben kecik-keci.  Gilaa kerlass!  Pastu ada satu pulak,  dia pakai bow ribbon punya besaq kat belakang dia,  nampak dia macam hadiah saja!! Aku rasa birthday Khafi tahun ni,  aku nak pi tempah riben besaq macam nila satu.  Aku nak pakai kat badan aku...so bila Khafi tanya "Mana hadiah Abang?"  Aku nanti tunjuklah diri aku dengan ribbon tu.  AHAHAHAHAHHAh macam musibat.


Grace Elizabeth









Herieth Paul







Bridget Malcolm








Xiao Wen Ju











Rachel Hilbert









Alanna Arrington








Lais Oliveira









Maggie Laine



Aku rasa birthday Khafi tahun ni,  aku nak pi tempah riben besaq macam nila satu.  Aku nak pakai kat badan aku...so bila Khafi tanya "Mana hadiah Abang?"  Aku nanti tunjuklah diri aku dengan ribbon tu.  AHAHAHAHAHHAh macam musibat.



Camille Rowe





Brooke Perry








Zuri Tibby









Lameka Fox







Luma Grothe






Dilone






Video persembahan Bruno Mars untuk segment Pink Nation dengan lagu "Chunky"

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...