18.1.17

Victoria Secret Fashion Show 2016 Part IV (Bright Night Angel & Pink Nation)

Bright Night Angel

Sesuai dengan tajuknya, BRIGHT NIGHT, segmen ini menampilkan para Victoria Angel dengan gaya yang lebih bersinar. Jigna di sana sini, menghelit ghelap! Jigna dalam bahasa Keling bermaksud glitter la u olls.

Untuk persembahan ini mereka diiringi oleh nyanyian Bruno Mars dengan lagunya yang kini semakin hit iaitu "24K Magic".  Bila depa sebut kata Bruno Mars akan perform untuk VSFS,  one thing aku duk concern adalah ketinggian Bruno Mars.  Kalau ampa perasan,  Bruno Mars ni macam pendek-pendek tau.  Tengok lengan,  tangan,  kaki dia,  dia macam pende untuk seorang lelaki.  HAHAHAh siye aku duk diskriminate bentuk badan dia.

Dalam beberapa gambar yang dirakam oleh jurugambar,  memang nampak bukti perbezaan ketara antara ketinggian Bruno Mars dengan para Victoria Angels.  Tapi of course,  untuk video persembahan yang ditayangkan dalam TV,  depa dah edit buang semua shots itu.

My favorite Victoria Angels for this segment will definitely Irina Shayk yang masa ketika dia duk berjalan atas runaway ni,  dia sedang mengandung u olls!  Dia sedang mengandung anak Bradley Cooper !  Kerlasss mengandung duk cantik elok macam mana ka catwalk pakai seluar and baju dalam sahaja.  Aku yang tak mengandung ni pun jalan dari bilik office nak pi pantry duk bebai macam siye.

Okay satu lagi benda yang aku macam pelik untuk VSFS kali ini,  kemunculan Fantasy Bra yang selalunya dijadikan tonjolan utama bagi seluruh upacara sehingga saban tahun setiap kemunculan Fantasy Bra akan dijadikan satu ritual penting dengan kejutan dan efek khas. 

Tidak tahun ini,  Fantasy Bra yang digayakan oleh Jasmine Tookes keluar begitu sahaja seiring dengan Victoria Angels yang lain.  I'm a bit disappointed by that.Stella Maxwell

Siye depa ni takdak pungkoq.  Penyek.  

Georgia Fowler

click read more


Jasmine Tookes

Bella HadidMaria Borges

Lily Donaldson


Irina Shayk

Romee Strijd

Josephine Skriver
Kelly Gale
Jourdana Phillips
Awat deni sorang pakai handbag?


Lily Aldridge

Haram deni pun pungkoq tak smart.Video Persembahan Bruno Mars untuk segmen Bright Night Angels.
Pink Nation
Ini adalah upacara wajib untuk setiap VSFS.  Pink Nation bukan sehaja menunjukkan komitmen sokongan Victoria Secret terhadap pergerakan pencegahan kanser malah koleksi ini dikhaskan selalunya untuk anak-anak remaja yang juga pengguna Victoria Secret.  And of course,  usually this segment akan dibanjiri oleh para Victoria Angels yang masih 'virgin'.  Maksud 'virgin' di sini adalah ini penampilan pertama mereka di pentas VSFS.

Sangat suka sayap riben pertama sarat dengan riben kecik-keci.  Gilaa kerlass!  Pastu ada satu pulak,  dia pakai bow ribbon punya besaq kat belakang dia,  nampak dia macam hadiah saja!! Aku rasa birthday Khafi tahun ni,  aku nak pi tempah riben besaq macam nila satu.  Aku nak pakai kat badan aku...so bila Khafi tanya "Mana hadiah Abang?"  Aku nanti tunjuklah diri aku dengan ribbon tu.  AHAHAHAHAHHAh macam musibat.


Grace Elizabeth

Herieth PaulBridget Malcolm
Xiao Wen JuRachel Hilbert

Alanna Arrington
Lais Oliveira

Maggie LaineAku rasa birthday Khafi tahun ni,  aku nak pi tempah riben besaq macam nila satu.  Aku nak pakai kat badan aku...so bila Khafi tanya "Mana hadiah Abang?"  Aku nanti tunjuklah diri aku dengan ribbon tu.  AHAHAHAHAHHAh macam musibat.Camille Rowe

Brooke Perry
Zuri Tibby

Lameka FoxLuma Grothe


Dilone


Video persembahan Bruno Mars untuk segment Pink Nation dengan lagu "Chunky"

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...