Featured Post

#PrayforPenang

2.2.17

ANTM Cycle 23 [Episode 3] Nude Photoshoot



Gila babi depa ni minggu ketiga dah ada nude photoshoot.  Depa amik gambar secara berkumpulan and cover each other dengan mutiara.  Aku ingatkan dalam cabaran ini Kyle yang akan ketaq sekali sebab dia rasa tak selesa dengan badan dia,  dia kan ala-ala pengkid sekali.  Sekali rupanya dia paling seksi sekali.

Aku tak paham pasaipa judges pilih Courtney sebagai best photo padahal kalau ikut aku,  Kyle punya shot lagi meleps.

Mai tengok gambar dan ampa pilih mai mana hangpa suka?

click read more



Giah,  Courtney and Tash.


Krislian,  Cherish and Binta.


Paige,  Marissa and India.


Tatianna,  Cory Anne, Kyle and Cody.



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...