23.2.17

Antologi Puisi dan Cerpen Pari Pari Dikocekmu


Hello u olls,

Hari ini akak nak promote sebuah buku antologi puisi dan cerpen terbitan PANCARAGAM,  semua ni kerja budak-budak USM yang otai dalam bidang penulisan dan sastera ni semua.  Yang sumbangkan penulisan dalam buku antologi ni pun semuanya gang budak-budak terjemahan dan bahasa from PP Ilmu Kemanusiaan semuanya yang memang sedia kala aku tau sebab depa ni memang aktif dengan kerja-kerja bahasa dan sewaktu dengannya.

Respek tinggi untuk hangpa atas penerbitan buku ini.  Kualiti yang baik,  isi yang ikhlas dan tidak cuba untuk menjadi orang lain.  Aku harap hangpa jangan terhenti di sini sahaja.  Terbit dan angkat lagi kerja-kerja penulisan bukan semata-mata untuk cari duit okay.  Terbitlah untuk naikkan nilai yang ada dalam penulisan itu.

click read moreBuku antologi Pari Pari Dikocekmu mempunyai himpunan cerpen dan puisi yang pelbagai,  tiada topik yang khas,  semua penulis bebas menceritakan apa yang mereka ingin kongsikan.  Perasaan,  coretan hati dan macam-macam lagi.  Layan baca malam-malam sebelum tidur sebagai makanan minda sebelum berehat.


Sapa yang berminat nak beli atau nak tau lebih lanjut tentang buku ini,  come and like page Pancaragam :  Pancagaram


ANTOLOGI PUISI dan CERPEN PARI-PARI DIKOCEKMU
Kini anda dapat dan peluk erat antologi ini dengan harga RM 20 (+RM7 kos pengeposan).
Boleh hubungi Nazreen Coklat di talian 017-5062834 untuk urusan pembelian.
https://www.facebook.com/PANCAGARAM/?fref=ts


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...