Featured Post

#PrayforPenang

16.2.17

Baju Teedoque by WHAT.malaysia



Hello u olls,

Haaaaaa sapa sini suka pakai baju kelawaq duduk kat rumah?  Yaaaaaaa akak angkat tangan dah siap-siap noks.  Akak akui sebagai pompuam agam,  akak suka dan selesa memakai baju kelawaq apabila duduk di rumah.  Tetapi untuk duduk di dalam rumah sahaja ya,  bukan untuk keluar membeli sayur dan sabun Dettol di kedai runcit.

Baju kelawaq selesa sebab kain potongan yang luas dan lebar menyenangkan kita untuk membuat kerja di rumah atau berkubang di atas katil.  Malah apabila untuk membuat sesuatu pun,  nak bukak pun senang kan?  Tetapi baju kelawar ada kelemahannya juga iaitu jahitan di tepi ketiak mungkin akan mudah terkoyak dan untuk pompuan celaka macam akak yang malas jahit,  akak akan biarkan jahitan itu terbuka dari ketiak hingga menampakkan seluar dalam.  Kih Kih Kih.

Banyak baju kelawar akak yang buruk-buruk akak dah buang jauh dan sekarag akak nak invest dalam baju tidur yang nampak lebih kemas,  cantik dan membuatkan suami rasa tenang melihat akak di rumah.  Oleh itu akak baru baru ini telah mencuba sebuah baju tidur yang sangat meletops keluaran WHAT.malaysia




click read more









Untuk pijamas ni,  harga adalah RM120 sepasang tetapi lani duk offer jadi RM89 sahaja sepasang.  Tapi lani yang corak printed dah habis,  tinggal yang warna biru sahaja.

Kerlas depa ni ibu-ibu muda yang mempunyai fikiran yang sama iaitu,  why suri rumah dan mothers suka pakai baju kelawaq?  Walaupun selesa tetapi sebenarnya baju kelawaq itu banyak yang tak bagusnya.  Oleh itu,  depa sama-sama design dan keluarkan koleksi baju tidur depa yang sangat meletops.



So far depa dah ada dua koleksi,  satu jenis seluar pijamas dan yang terkini adalah baju tidur jenis nursing dress gitu.  Siap ada zip untuk menyusu.  Akak cuba yang nursing dress ini sebab walaupun anak-anak akak dah besar-besar semua tetapi akak masih menyusukan.  EHHHHHH...

I really loved the nursing - house dress ini kerana :

  • colour dia cantik!  Ada dua pilihan utama pink,  purple dan turquoise,  akak amik turquoise.
  • jahitan pun nampak teguh dan kemas.  Berbaloi dengan harga yang kita beli. Siap ada kemasan colour yang dipadankan dengan kain cotton corak lembut.  Very nais.
  • sedap di pakai sebab kainnya kalau tak salah akak adalah jenis kain georgette yang lembut dan tidak memanaskan.  Dan kalau pakai malam tidur pun tidak menghangatkan.
  • Potongan nursing - house dress ini nampak casual,  so kalau kita pakai dengan seluar & cardigans,  pastu pakai tudung,  boleh pakai untuk pakaian santai u olls.  Tapi so far akak tak pernah la pakai untuk pergi jalan-jalan.
  • harga RM89. Tapi lani duk offer so RM60 sahaja dan free postage.











Okaylah!  Banyak dah story.  Oleh itu akak sangat rekemen hangpa pi try beli baju -baju koleksi Teedoque by WHAT.malaysia.  Here are the details!

Contact details  :

SLEEP IN QUALITY WHAT? MALAYSIA 👍Your No. 1 Sleepwear. Comfortable
For enquiries, +60125764437, +60193578121

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...