UK Clark Sales

23.2.17

Ulasan Fesyen Red Carpet Screen Actor's Guild Awards 2017 Part 1

Hello u olls,

Jom kita tengok baju-baju yang dipakai oleh para artist Hollywood semasa menghadiri 23rd Screen Actors Guild Awards yang telah berlangsung pada 29 January 2017 yang lalu di Shrine Auditorium Los Angeles, California.

Akak telah susun baju-baju ini semua mengikut warna dan corak pakai pakaian agar senang pengamatan kalian semua.



Natalie Portman in Dior
Selesanyaa baju ini.  Walaupun nampak sangat besaq dan kembang tapi untuk wanita mengandung macam dia,  tapi akak tengok pun akak tau mesti selesa betul pakai dress ini.  Nothing to carut,  i love potongan ini.  Tapi dia nampak kerlas sebab jenis kain yang dipakai,  kalau pakai kain biasa tak akan nampak meletops macam ni.




Brie Larson in Jason Wu
Terpegun aku dengan potongan dress ini sebab aku pelik macam mana dia buat bagi nampak elok terletak,  tak nampak tempat jahitan,  tak nampak kat mana ada cantuman kain.  Dan memang kat bahagian dada tu senget ka?




Danielle Brooks in Christian Siriano
Mak follow pompuan agam ni kat Instagram.  Dia selalu pakai baju cantik-cantik.  Tapi pasaipa kat red carpet ni dia kena pakai baju pi taici?





Kerry Washington in Cavalli Couture
First time aku tengok Kak Kerry pakai baju dari abad sekarang yang kita duk hidup ni.  Dia kan selalu pakai baju pelik-pelik,  fashion aku tak faham.




Giuliana Rancic in Yousef Al-Jasmi
Mentadak mentaduk pakai baju.  Kerlas.



click read more



Julie Bowen
Walaupun dress ni dah agak 3-4 tahun dah habis fesyen dia,  tapi still nampak nice untuk pompuan ini.  Tak tau dia buat kat mana baju ni,  cari-cari information tak jumpa.





Kaley Cuoco in Marchesa
Tahun lepas dia mai SAG pakai dress itam yang biasa-biasa saja.  Pilihan tahun ini lebih fun.  Akak suka.




Kirsten Dunst in Dior
Pilihan dress dengan rekaan,  potongan dan warna yang sopan untuk Kirsten yang sekarang ni duk mai wanita-wanita kertu dah.




Meryl Streep in Valentino
Kerlas aunty Meryl,  pakai baju BUKAN HITAM!  I love dress burung layang-layang ini.




Vanessa Kirby in Luisa Beccaria
Simple yang seksi.




Viola Davis in custom Vivienne Westwood
Pompuan ini memang kerlas!  Dia berani memakai dress dengan warna yang menyerlahkan warna kulitnya yang kopi gelap.  Kalau orang kita,  duk mai warna hitam sikit ja,  semua takut nak pakai colour menyerlah.  Duk pilih colour orang-orang tua,   koko la,  kelabu taik anjing la.....tak masuk lagi bab sibuk nak pakai pemutih muka bagi nampak putih macam ayaq susu ni.





Felicity Huffman in Antonio Grimaldi
Nice!




Melissa Rauch in Luisa Beccaria
Nice juga.




Rebecca Romijn in Idan Cohen
Deni muka macam Melania Trump






Emily Blunt in Roberto Cavalli
Cantik dress ini corak-corak macam sapra mak kita duk pakai untuk hidang makanan minum petang.  Dress dengan lengan pendek macam ini juga adalah satu pilihan yang lain dan jarang-jarang kita lihat.




Winona Ryder in Ryan Roche
Kesian kat deni,  dia dah dua tiga kali kot dapat pencalonan untuk pelakon pembantu wanita terbaik melalui rancangan TV Stranger Things,  tetapi dua kali dah dia mai red carpet dia pakai baju style macam pinjam kat makcik jiran sebelah rumah dia,  muka macam tak mandi,  rambut berserongaih.




Renee Bargh in Alex Perry
AKU SUKAAAAAAAAAAAAAAAA DRESSS NI!!!! Bentuk dia nampak macam bangunan Walt Disney Concert Hall kat LA.




Laura Carmichael in Christopher Kane
Simple.





Uzo Aduba in Elizabeth Kennedy
Okayla nice.  Nothing to carut.





Janelle Monae in Chanel
Deni pun macam Kak Kerry juga.  Selalu pakai baju pelik-pelik,  tak paham.





Emily Althaus
Tudia dia punya cleavage!




Diane Guerrero in Christian Siriano
Kerlassssss!!!!




Sofia Vergara in Zuhair Murad
Pelik tengok Kak Sofia pakai skirt pendek macam ni.  Maybe dia cuba untuk buat nampak ala-ala muda gitu.




Maggie Siff in Zac Posen
Adakah aku sorang yang nampak baju ni punya tetek tu nampak macam topeng muka orang?



Kate Hudson in Dior
Baju ini adalah pelik.  Kak Kate ni mak rasa dia paling elok dan sesuai pakai baju putih saja.  Atau apa apa colour lembut.  Dia pakai hitam lagu ni teruih tak menyerlah.  Macam tenggelam teruih.




Amy Adams in Brandon Maxwell
Nice and simple.





Kathryn Hahn in Adeam
Apakah fungsi tali dan buckle di pinggang itu?  Adakah beliau hendak pergi mendaki gunung dengan dress ini?



Chrissy Teigen
Kak Krisi pun awat nampak macam tak berapa nak bersiap sangat untuk SAG ni?  Mentang-mentanglah awards ini tak segah awards yang lain.




Emma Stone in Alexander McQueen
Kerlasssssssssss!  Satu rekaan dress yang unik.  Akak sangat suka bahagian atas di mana renda nampak dalam itu menyeksikan pemakai pastu bahagian bawah dengan butira bunga teratai.  Akak suka rekaan ini.




Julia Louis-Dreyfus in Lela Rose
Simple la.  Dress bunga tekad u olls.  Tempah kat Perak ke?





Sarah Paulson in Vera Wang
Pilihan yang simple dan klasik oleh Kak Sarah.






Jackie Cruz in Celia Kritharioti
Seksi.




Amanda Peet in Michael Kors Collection
OMG what happened to your face?  Botox finish oredi?





Octavia Spencer in Tadashi Shoji
Wanita agam yang teringin nak pakai peplum. Boleh saja nak pakai tetapi ada banyak pantang larang yang kena patuhi. Kena perhati jenis warna, potongan dan jenis kain. Salah pilih nampaklah macam pungkoq hangpa besaq 34 kali ganda.  Ini contoh yang akak suka.





Shannon Purser  in  Christian Siriano
Christian Siriano banyak duk buat baju untuk artis agam ya.





Shannon Woodward
Deni pakai dress sapa ni?




Artis Lelaki
Ini pulak adalah barisan retis lelaki. Walaupun selalunya untuk majlis anugerah pelakon lelaki tidak banyak choice hanya suit dan tie sahaja,  tetapi ada juga beberapa artis lelaki yang berani membuat kelainan.  Akak tak akan carut,  just senaraikan untuk tatapan kalian semua.


Rami Malek



Casey Affleck




Ryan Gosling



Common



Riz Ahmed



Jonah Hill



John Lithgow



Laurence Fishburne



Dev Patel




Tituss Burgess



Glen Powell



Sterling K. Brown (Sterling K Brown packed on a PDA with his wife, Ryan Michelle)



Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp and Gaten Matarazzo








2017 SAG AWARD WINNERS
Berikut adalah senarai calon-calon dan pemenang untuk Screen Actor's Guild Awards 2017


MOVIES

Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role
Casey Affleck, Manchester By The Sea
Andrew Garfield, Hacksaw Ridge
Ryan Gosling, La La Land
Viggo Mortensen, Captain Fantastic
Denzel Washington, Fences - WINNER

Outstanding Performance by a Female Actor in a Leading Role
Amy Adams, Arrival
Emily Blunt, The Girl On The Train
Natalie Portman, Jackie
Emma Stone, La La Land - WINNER
Meryl Streep, Florence Foster Jenkins

Outstanding Performance by a Male Actor in a Supporting Role
Mahershala Ali, Moonlight - WINNER
Jeff Bridges, Hell or High Water
Hugh Grant, Florence Foster Jenkins
Lucas Hedges, Manchester By The Sea
Dev Patel, Lion

Outstanding Performance by a Female Actor in a Supporting Role
Viola Davis, Fences - WINNER
Naomie Harris, Moonlight
Nicole Kidman, Lion
Octavia Spencer, Hidden Figures
Michelle Williams, Manchester By The Sea

Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture
Captain Fantastic
Fences
Hidden Figures - WINNER
Manchester by the Sea
Moonlight

Outstanding Performance by a Stunt Ensemble in a Motion Picture
Captain America: Civil War
Dr. Strange
Hacksaw Ridge - WINNER
Jason Bourne
Nocturnal Animals

TELEVISION

Outstanding Performance by a Male Actor in a Drama Series
Sterling K. Brown, This Is Us
Peter Dinklage, Game of Thrones
John Lithgow, The Crown - WINNER
Rami Malek, Mr. Robot
Kevin Spacey, House of Cards

Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series
Millie Bobby Brown, Stranger Things
Claire Foy, The Crown - WINNER
Thandie Newton, Westworld
Winona Ryder, Stranger Things
Robin Wright, House of Cards

Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series
The Crown
Downton Abbey
Game of Thrones
Stranger Things - WINNER
Westworld

Outstanding Performance by a Male Actor in a Comedy Series
Anthony Anderson, Black-ish
Tituss Burgess, The Unbreakable Kimmy Schmidt
Ty Burrell, Modern Family
William H. Macy, Shameless - WINNER
Jeffrey Tambor, Transparent

Outstanding Performance by a Female Actor in a Comedy Series
Uzo Aduba, Orange Is The New Black
Jane Fonda, Grace & Frankie
Ellie Kemper, The Unbreakable Kimmy Schmidt
Julia Louis-Dreyfus, Veep - WINNER
Lily Tomlin, Grace & Frankie

Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series
The Big Bang Theory
Black-ish
Modern Family
Orange Is The New Black - WINNER
Veep

Outstanding Performance by a Male Actor in a Miniseries or Television Movie
Riz Ahmed, The Night Of
Sterling K. Brown, American Crime Story: The People V. OJ Simpson
Bryan Cranston, All The Way - WINNER
John Turturro, The Night Of
Courtney B. Vance, American Crime Story: The People V. OJ Simpson

Outstanding Performance by a Female Actor in a Miniseries or Television Movie
Bryce Dallas Howard, Black Mirror
Felicity Huffman, American Crime
Audra McDonald, Lady Day at Emerson's Bar & Grill
Sarah Paulson, American Crime Story: The People V. OJ Simpson - WINNER
Kerry Washington - Confirmation

Outstanding Performance by a Stunt Ensemble in a Television Series
Game of Thrones - WINNER
Daredevil
Luke Cage
The Walking Dead
Westworld


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com