UK Clark Sales

23.2.17

Ulasan Fesyen Red Carpet Screen Actor's Guild Awards 2017 Part 3

Michelle Williams in Louis Vuitton
Pelik betui baju ni.  Dah lah meghelit macam mana ka.  Michelle lani duk mai dressing pelik-pelik tau.  Apa perasaan dia lani aku pun tak tau.




Busy Philipps in Jeffrey Dodd
Gabungan warna yang pelik dan nampak murah.



Thandie Newton in Schiaparelli Couture
Deni pun sama suka pakai baju merepek juga.  Mungkin baju ini akan relevan untuk red carpet tahun 2050.  Kerlas depa.




Taraji P. Henson in Reem Acra
Kerlas mak ayam Tarajiiiiiiiiiiiiiiiii.  Aku sangat suka dua bijik riben kat leher dan bahagian perut tu.  Tiba-tiba bubuh kat situ teruih nampak standout.  Aku rasa ini first time aku tengok Taraji pakai dress kembang-kembang Sindralela macam ni.  Maybe pilihan warna terlalu bosa bagi akak,  tetapi design dan bentuk dress akak suka.  Sweet tapi still macam rock.




Zuri Hall in Aloura
Awat aku tengok dia aku rasa dia ni macam tuhan semangat padi?  Pasaipa?




Ariel Winter in Mikael D
Tetek hang dah besaq,  pastu duk pakai dress macam ni.  Saja nak menunjuk la tu.  Ariel Winter ni muda tau!  Tapi duk pakai baju nampak tua.  Rambut dan gaya ini keseluruhannya nampak dia macam murah.  Orang badan volapsyes macam ni kena hati hati dalam banyak hal.






Nathalie Emmanuel in J. Mendel
Nothing to carut.  Kerlas!




Teresa Palmer in Valentino
Pilihan gaun Valentino yang baik.  Gaya make up dan rambut maintain untuk nampak muda.  Sila bayar lebih sikit kepada personal stylist hang.




Jessica Pimentel in Malan Breton
Apa masalah hidup hang ni?  Duk pakai seksi - seksi macam ni?  Kalau badan hang cantik macam J Lo takpa jugak.  Nahariam ketiak pun duk nampak kelabu-kelabu daki ni.




Bryce Dallas Howard in Dress the Population
Potongan dress yang menakjubkan!




Adrienne C. Moore in Zelie for She
Mak rasa baju dia tak siap,  so dia tarik kain langsir bilik hotel dan buat baju ni.  Aku suka rambut dia ja.  Kasut pun tak sesuai,  siap ada tanned line pastu first time aku tengok muffin top bahagian tetek di red carpet.  OMAIGOD.





Alia Shawkat in Rubin Singer
Pompuan ni nampak ganas.  Alia Shawkat ni mesti gang adik beradik dengan Prof Omar Shawkataly. (Ada orang kata,  Prof baca blog saya.  Komen ini adalah sebagai testing).




Annalise Basso in Bibhu Mohapatra
Dress ini biasa sahaja.  Simple.  Tapi dia berani baling drapping di bahagian bahu dress dia ini untuk tampil dramatik untuk kamera red carpet.  Bagus!



Cara Buono
Macam pernah tengok dress ini sebelum ini tapi akak tak ingat.  Dress ini terlalu biasa.  Tidak memorable.




Jurnee Smollett-Bell
Dalam ramai-ramai pelakon darah Latina dari barisan pelakon Orange is The New Black,  mak rasa pompuan ini antara yang berpakaian decent dan kemas.




Liz Hernandez
Nice nothing to carut.  Cuma kaler tu sama shade dengan carpet teruih.  Kalau dia tidur kat karpet tu...teruih hilang badan dia.




Mamrie Hart
Okaylah.




Millie Bobby Brown in Custom Giorgio Armani
Kerlas depa pakai customed dress by Giorgio Armani.  Deni mesti kaya dah lani.  Okay la dress ni selesa untuk kanak-kanak macam dia.



Nancy O'Dell in Gauri & Nainika
Nampak puting.



Natalia Dyer in Miu Miu
Comels.  Nothing to carut.



Rashida Jones in Vivienne Westwood
Comels juga.




Sophie Turner in Louis Vuitton
Memang lani fesyen bahagian dada dress yang sebelah tetek lain sebelah tetek lain ka?





Jangan lupa baca juga ulasan penuh akak dengan click link kat bawah ni:
Ulasan Fesyen Red Carpet Screen Actor's Guild Awards 2017 Part 1
Ulasan Fesyen Red Carpet Screen Actor's Guild Awards 2017 Part 2
Ulasan Fesyen Red Carpet Screen Actor's Guild Awards 2017 Part 3

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com