Jom Try Diameida Fabulous Mascara

17.3.17

Customized Home Deco by Kat Kayu

Hello u olls,

Sapa kat sini ada gambar kahwin depa print besaq-besaq siap ada frame tebai warna gold semua lekat kat dinding?  Sapa ada jangan malu....sila angkat tangan.  HAHAHAHA.  Akak punya gambar kawen takdak pun akak print bubuh sebagai penghias dinding,  gambar masa pre wedding memang ada beberapa,  pastu gambar yang masa akak dan En Khafi gatai gatai pakai baju macam pengantin India di mana kami pi photoshoot kat studio,  dan rasanya itu sahaja.  

Sekarang ni,  cetakan gambar bukan trend lagi untuk diframekan.  Trend lani semua nak minimal dan simple.  Macam tulisan khat dan font-font moden yang melengkapkan hiasan rumah kita jadi lebih moden.

So hari ini akak nak introduce u olls dengan satu page ni nama Kat Kayu,  depa ni buat perhiasan dinding menggunaka material kitar semula.  Hangpa boleh pilih dari koleksi gambar yang ada (tulisan khat) ataupun hangpa boleh mintak depa kastem (customized) frame mengikut gambar kesukaan hangpa.

Haaaaa mai tengok contoh gambar akak dan En Khafi,  ini sebenarnya gambar masa kami mula-mula officially couple.  Gicuuuuuuuu! Gambar ni macam gatai-gatai sikit la sebab masa ni kami tak kawen lagi u olls.  HAHAHAHA.  So akak bagi original picture tu pada Kat Kayu,  pastu depa ubah jadi imej silhouette,  pastu depa lukis menggunakan acrylic paint pada kayu ini.  Size adalah 15 inci x 15 inci.  

Hasilnya memang akak puas hati u olls.  Masa mula-mula sampai tu,  akak macam tak sangka dia besaq,  15 inci kot.  Pastu hasilnya memang halus dan kemas.  Akak sangat suka sebab ini adalah first time akak macam dapat hiasan rumah yang ala-ala moder dan memang puas hati macam mana gambar kami diolah dalam lukisan ini.  

So u olls boleh tengok beberapa gambar hasil kerja Kat Kayu dan u olls boleh follow dan buat tempahan untuk hiasan rumah / outlet u olls pulak.  

Kepada u olls yang nak tempah ini sebagai cenderahati untuk VIP semasa majlis ataupun sebagai pengganti plaq yang orang kerajaan selalu tempah tu bila event-event gomen,  pun depa boleh buat jugak.  Ada contoh gambar akak letak kat bawah.  Kepada orang USM,  haaa.....lebih menarik sebab Kat Kayu dah register sebagai vendor,  so boleh bayar pakai purchase order u olls.

KatKayu
Whatsapp 018-400 6427
Facebook Messenger:  KatKayu
Email:  the.katkayu@gmail.com


Pemenang shelotape office akak yang besaq tu sebagai penunjuk skala size frame ni.

click read more







KatKayu
Whatsapp 018-400 6427
Facebook Messenger:  KatKayu
Email:  the.katkayu@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/KatKayu-1803939813176071/
Instagram:  https://www.instagram.com/katkayu/






A post shared by katkayu (@katkayu) on

A post shared by katkayu (@katkayu) on

A post shared by katkayu (@katkayu) on


A post shared by katkayu (@katkayu) on


A post shared by katkayu (@katkayu) on



KatKayu
Whatsapp 018-400 6427
Facebook Messenger:  KatKayu
Email:  the.katkayu@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/KatKayu-1803939813176071/
Instagram:  https://www.instagram.com/katkayu/

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...