UK Clark Sales

8.3.17

Jom Iklan dengan Laparpo

Hello u olls,

Kalau hangpa migraine ka,  stress,  down ka apa ka,  mai tengok video kat bawah ni dulu.  Celaka betul lawak aku tengok 20 kali aku duk gelak macam siye.  Abu Mamu memang siye duk buat video macam celaka,  kunon duk potong misai untuk kawan dia,  tapi dia duk tampaq detu style banyak kali.  Haram jadah betui detu pun boleh diammmmmmmm buat tak tau.  Aku tengok ni duk gelak sampai menangeh.  Depa rakam video ni masa depa pi Son & Dad Barber,  akak pernah review pasai depa ni kat sini  :  Son & Dad Barber - Kedai Gunting Rambut Vintej Couture di Georgetown

By the way aku dah dua tiga kali duk share pasai Laparpo sebab aku nak habaq kat ampa depa ni gang budak-budak Penang yang buat pakej produksi iklan! So kalau hangpa ada bajet sikit,  angpa nak promote ampa punya business,  kedai makan ka,  kedai urut ka,  apa-apa pun,  hangpa boleh contact depa,  depa ada macam-macam pakej yang hangpa boleh ambil.  Insya allah VIRAL!!!



Jangan kedekut untuk buat iklan!! Kalau nak meniaga,  tapi kedekut,  baik tak payah meniaga.  Kalau takdak bajet,  haaa yang tu maknanya hangpa sendiri kena jadi lebih pandai untuk pikiaq macam mana nak bagi business ampa lagi maju.

click read more for video







So kalau hangpa berminat nak tau lebih lanjut tentang khidmat iklan yang ditawarkan oleh pihak Laparpo Production ni,  apa kata ampa contact depa kat sini  :

Call 017-261 3036
Facebook Messenger :  @laparpoproduction
Emel:  polongggos@gmail.com
Facebook Page:  Facebook.com/laparpoproduction

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com