Jom Try Diameida Fabulous Mascara

6.3.17

Mengemaskini Bibir Faraj

Hello u olls,

Hari ini akak nak share something lawak sikit.  Nak tulis kat status Facebook nanti ada officer-officer USM yang takdak life yang sanggup screen shot dan tunjuk kat boss boss I olls untuk mengata I olls,  banyaknya masa hidup hangpa sampai sanggup nak screen shot apa semua bagai?  Kalau mutu pencapaian USM lani makin menjatuh berbanding UM,  aku faham dah la.  Patutlah UM lani duk naik lebih bagus dari USM.  Hangpa duk buang masa baca Facebook JUMIZAH daripada hangpa sibuk buat kerja research dan pentadbiran dan sebagainya.  EHH!!!




Okay sambung-sambung.  cerita ni macam lawak dan luzah sikit.  AHAHAHAH.  Hangpa frampun-frampun kalau beli produk sabun pencuci bahagian sulit wanita,  hangpa pernah baca tak kat belakang label produk tu?


Dalam banyak-banyak produk ni akak pernah terjumpa satu produk pencuci bahagian sulit wanita ni,  rasanya dihasilkan oleh syarikat usahawan desa ni.  Alamat kilang tu kat Changlun Kedah,  tajuk produk ni mak lupa.  Tapi produk pencuci bahagian sulit wanitalah.


Akak pun bacalah bahagian belakang dia tu.....baca-baca tu sekali mak rasa macam nak termeninggal sekejab.  Dia tulis macam ni.....

"Cara Penggunaan:  Tuangkan beberapa bahan cecair dan digosok lembut pada faraj dan dibilias dengan air bersih.  Membantu membersih,  merapatkan,  mengemaskini bibir faraj."


Nahariammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........kemaskini bibir faraj u olls!!  Sungguh dahsyat dan berteknologi nano sekali produk ni setiap kali kita cuci pekpek kita menggunakan produk ini secara tak langsung vajeje kita akan di-update u olls.

Sekian sahaja cerita akak.  Saja nak share kat blog,  malaih nak post kat Facebook.  Dah rasa macam tak bebas dah pulak.  Walaupun posting itu tidak dipost pada waktu kerja.

2 comments:

  1. sbb tu i malas nk fren kat fb dgn bos2 dan rakan sejawat tauuuu. perangei mcm tu lah yg kita tak mauuuu... busybody~

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...