16.3.17

Sesi Live Bersama Kak Zah Episod 3 - Tips Kesihatan dan Kecantikan Kulit

Hello u olls semua,

Alhamdulillah minggu ini telah berlangsung rancangan talk show akak berjudul "Sesi Live Bersama Kak Zah" episod ketiga yang bertajuk Tips Kesihatan dan Kecantikan Kulit.  Thank you olls semua yang sudi menyapot dan mengejoin akak masa sesi video live tu.

Kalau u olls terlepas,  jangan risau,  akak dah save dan u olls boleh tengok di bawah.  Lebih kurang rancangan ni dalam 1 jam.  Hangpa boleh tengok kat bawah ni.


click read more






Oleh itu kepada u olls yang dah tengok,  berikut adalah link-link penting untuk u olls dapatkan produk yang macam akak rekemen kat dalam video kat atas tu.
Dan kalau u olls sapa-sapa yang berminat nak jemput akak review produk atau nak bagi topik untuk dibincangkan dalam video live akak.  U olls can PM me di Facebook ataupun emel akak di jumiess@gmail.com.

Thank you and see you again next week!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...