22.3.17

Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 3

Hello u olls,

Okay hangpa mesti dah baca yang lain-lain kan?  Ulasan fesyen part 3 untuk majlis Grammy ini pulak adalah paparan baju beberapa artis yang memilih untuk memakai something difference semasa show anugerah berlangsung.



Beyonce in Peter Dundas
Dress ini adalah epic sebenarnya.  Lepas ni bila bila kita tengok patung emas pastu ada macam mahkota macam ni kita tak akan ingat apa dah.  Kita akan ingat Beyonce.  Akak macam respek pompuan ini walaupun tengah sarat mengandung tapi masih sanggup memakai dress sarat macam ni siap dengan pelbagai maknena eksesori semua.  Kalau orang lain mampuih dah tak mau kot.


click read more




Adele in Givenchy Couture by Riccardo Tisci
Dua-dua nice.  Sesuai dengan imej yang dia selalu bawakan bila dalam persembahan pentas.  Cuma kurang glitterla untuk menangkap perhatian penonton.




Solange Knowles In Iris van Herpen Couture
Macam kain tingkap Ikea pastu main ikat ikat kat badan.  Haram!!



Celine Dion in Mugler
Okayla mak ayam ni macam feeling.





Maren Morris and Alicia Keys in Michael Costello
Dua-dua mak suka.  Tapi lebih suka baju Alicia Keys.




Katy Perry in  Tom Ford
Comels okay Kak Katy pakai seluar singkat macam ni.  



Lady Gaga in Alexandre Vauthier Spring 2017 Couture
Aku macam nak pukul tengok deni duk buat rock-rock.



Paris Jackson in Jeremy Scott
Baju corak tie dye.  Dia tak pakai kasut ka?




Cynthia Erivo in Tony Ward Fall 2016 Couture gown
Aku sangat suka dress ni sebenarnya.  Cuma aku tak suka rambut dia sahaja.  Macam ganggu the whole look.



Halsey in Julien Macdonald
Kannnnn jauh lebih elok dari baju tidoq colour biru tadi tu?



Jangan lupa untuk klik dan baca:

Ulasan 59th Annual Grammy Awards
Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 1
Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 2
Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 3

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...