22.3.17

Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 1

Hello u olls,

Okay tak mau cerita banyak,  jom kita tengok baju-baju sapa yang meletops semasa sesi karpet merah 59th Annual Grammy Awards yang berlangsung pada awal Februari 2017 yang lalu.

Jangan lupa untuk klik dan baca:




Adele in Givenchy
Siriesly akak tak suka baju dia ni nampak macam duk main dam macam mana ka.  Colour pun agak pelik.  Akak lebih suka kalau dia memilih warna yang lebih terang dan menyerlah sebab dia adalah diva bukan makcik-makcik tak penting mai Grammy.





Celine Dion in Zuhair Murad
Too much la dress ini.  Terbelah di sebelah,  clivej ke perut,  riben kat perut.




Tori Kelly in Badgley Mischka
Walaupun agak santai.  Tapi akak suka dress ni ala-ala penari Flamenco gitu.


click read more




Shaun Robinson in Massachi
Orang kulit gelap jangan pakai colour tua-tua macam ni.  Tak naik u olls.




Jennifer Lopez in Ralph & Russo
Walaupun ramai yang puji beliau,  tapi akak rasa dress ini adalah macam gatai gatai too much.  Tapi yes,  colour ini sangat sweet.




Taraji P. Henson in Marc Jacobs
Ramai orang puji Kak Taraji jugak dalam busana ini,  tetapi bagi akak terlalu singkat dan terlalu sendat.  Rasa macam susah nak bernafas u olls.




Maren Morris in Michael Costello
Nice.  Tapi beg duit colour merepek tu sila buang.  Tak masuk kot.  Oh yes,  rambut tu awat macam tak sikat?




Karen Fairchild in Raisa & Vanessa
Dress ini adalah unik.  Pilihan yang berani.




Nicole Trunfio in Zuhair Murad
Nampak macam penari Flamenco sahaja.  Sila bubuh bunga ros kat telinga dia.  Tapi dress ni cantikla.  Takdak la buruk pun.  Akak suka.




Demi Lovato in Julien Macdonald
Walaupun gaya dress ini ala-ala Balmain dan banyak kali dipakai oleh adik beradik Kim Kardashian,  tetapi still nampak kerlas la.  Seksi nahariam.




Emily Weisband in Olia Zavozina
Kain rambu ramba tu macam too much,  dan rambut tu macam tak buat apa-apa pun.  Bohsan.  Tidak menyerlah.




Andra Day
Makcik ni memang suka pakai pelik-pelik,  make up yang too much.  Bek pila dia nak pakai apa pun,  akak tetap suka suara pompuan ni sedap okay.  Hangpa boleh pi check it out Youtube dia.  Apa pun,  kasut dia comels.




Jessica Miller in Redemption Fashion Brand
Nakhariam deni punya kuruih sampai nampak tulang.  Gilaaaaa....pepek mesti kering.




Enya
Comels Enya dah tua tapi masih meletops.  I like the fact that dia tak pakai fesyen merepek-repek.




Caroline D'Amore
Orang tak pakai dah aih fesyen lagu ni.  NEXT.



Skylar Grey in Mario Dice
Dress ini nampak selesa.  Rasa macam banyak kali tengok orang pakai macam ni.




Vaja in Sonia Ete
Baju ni macam fesyen fesyen yang dipakai oleh artis Malaysia kat Anugerah Bintang Popular Berita Harian.




Camila Cabello in Miri Couture
Dress ni comels tapi colour dia tak menarik macam dull.  Dan bahagian atas dress ni nampak macam pelik,  tiada compliment di bahagian pinggang.




Elle King in Teuta Matoshi Duruqi
Siries dress ini sangat comels!! Elle King memang semakin pandai bergaya di red carpet.  Walaupun dia mempunyai personaliti ala-ala pompuan rock gitu tetapi dia nampak soft sikit dalam dress ini.  Corak-corak bunga pada dress macam sesuai dengan tattoo di lengannya.




Kelsea Ballerini in Ines Di Santo
Adakah dress lace-lace yang merambu seperti ini akan in?  Ramai pulak yang duk pakai.




Halsey in Halsey In Christian Wijnants
Deni feeling tiru TLC dulu-dulu.  Baju tidur u olls.





Joy Villa
Deni kutuk Trump atau sokong Trump?



Cynthia Erivo in Luisa Beccaria
Walaupun ramai mesti akan rasa dress ini macam over dan terlalu bran-bran,  akak rasa akak suka dress ini.  Terima kasih Cynthia sebab membawakan ballroom gown ke arena red carpet.




Blue Ivy in Gucci
Comels la pepek kecik ni pakai baju ala-ala ikon muzik,  Mendiang Prince.  Tapi jenama Gucci na.  Kerlas.  Mesti custom.




Santigold
Baju raya Hari Raya Cina sapa deni pinjam tak tau?



Jill Scott
Antara wanita agam yang paling akak suka.  Cantik tau pompuan ni.



Jacqueline Van Bierk
Hello kakak,  orang lani tak pakai CD dah okay?  Orang pakai Spotify sahaja.



Sibley
Merepek dress ni.  Serabot akak tengok.  Dengan kain organza la,  terbelah di depan la,  halter neck la.



Giuliana Rancic in Celia Kritharioti
Terlebih losyen tanned kat kaki ka kakak?




Girl Crush
Depa ni semua duk pakai merepek-repek nak lawan macam Lady Gaga la dulu-dulu.  Masalahnya depa ni tak best pun.




Betsey Johnson
Betsey Johnson ni pereka fesyen tau.  Ampa pi baca pasai dia.




Erika Jayne in Balmain
Orang tak pakai dah dress macam ni kakak oi!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...