Jom Try Diameida Fabulous Mascara

22.3.17

Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 2

Hello u olls,


Jom kita tengok baju-baju sapa yang meletops semasa sesi karpet merah 59th Annual Grammy Awards yang berlangsung pada awal Februari 2017 yang lalu.


Jangan lupa untuk klik dan baca:


Ulasan 59th Annual Grammy Awards
Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 1
Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 2
Ulasan Fesyen 59th Annual Grammy Awards Part 3



Beyonce in Peter Dundas
Kerlas mak ayam ni pakai baju menghelit penuh warna merah.  Macam mana depa ni boleh gemok tapi elok macam mana ka?  Tak jadi macam tong?  Dah la dengar kata dia mengandung kembaq?




Charli XCX in Vivienne Westwood 
Kain ni tak elok keraih so dress ni terus nampak macam murah-murah.



Carrie Underwood In Elie Madi
Kesian kat deni selalu macam tak cantik baju dia.  Akak rasa kain dia macam terlalu labuh,  kalau dia nak buat labuh...biaq labuh meleret teruih.  Ni macam kain tingkap tersalah potong kain macam mana ka,  dan lengan pompom tu Ramlah Ram pun dah tak mau pakai lengan macam tu kot.



click read more





Liz Hernandez
Wow seksi.



Faith Hill in Zuhair Murad 
Pompuan ni nampak sangat menyerlah dalam dress ni.  Warna dia sangat naik dan potongon yang kemas ini sangat membuatkan dia nampak diva dalam setiap frame.






Mya in Styland
Ni baju tidoq ka?




Heidi Klum in Philip Plein
Deni selekeh.  Nampak macam pompuan-pompuan gatai baru nak up duk pakai seksi seksi kunon nak nampak hot.





 
Solange Knowles in Gucci 
Sapa nak lapik aluminum untuk letak kat belakang dapur tak mau bagi dinding dapur ampa rosak ka kena minyak ka?  Boleh minta kain kat deni.  Rambut dan muka dia macam tak mandi kot.  Cuba ampa close up tengok muka dia.





Katy Perry in Tom Ford
Gila pelik kot tengok dress ni.  Tops tu macam lebih sesuai pakai dengan seluar atau mini skirt yang ketat.  Sekali dia pakai dengan skirt bulu-bulu macam mana ka?  Ampa setuju tak dengan aku.  Adakah ini satu idea gaya fesyen oleh Tom Ford?  Semua orang please jangan follow trend ini boleh tak?



Paris Jackson in Balmain
Busana dari Balmain yang cantik.  Pasaipa lani deni duk popular?





Cassadee Pope
Nenjia baju deni pun boleh buat lapik dinding dapur jugak!




Kat Graham
Nice dress.  Unik dan kemas.  Tapi di pakai oleh artis yang tak popular,  so orang tak berapa perasan.  Cuba kalau Beyonce yang pakai dress ni,  terus jadi talk of the town.



Rose McGowan
Apa depa dorang ni pikiaq tak tau.




Julia Carey
Julia Carey ni adalah wife kepada James Corden.  Dress dia cantek!!!!! Sangat nak menunjuk yang body dia cantik gila perut lepiaq!  Babi betui.




Kaya Jones
Hello orang tak pakai dah fesyen lagu ni.  Next!




Chrissy Teigen In Roberto Cavalli
Yang macam bulu pelepah duk jatuh kot depan tu?  Yang tu a part of this dress ataupun ini adalah subang dia yang panjang?



Laverne Cox in Bryan Hearns
Dress ini nampak macam murah la u olls.  Terbelah sampai kot dua dua belah tu.  Too much for me.



Tinashe in Alexander Wang
Tudia tetek depa seketoi!



Rihanna in Armani Prive
Baju beliau sangat kerlas!! Crop tanks yang beliau pakai meng-compliment tattoo dia kat bawah tetek tu.  Aku respek pompuan ni,  dia pun banyak dapat pencalonan tapi dia mai relaks ja,  chill duduk kat dalam event sambil duk menari-nari.  Sekali sekala dia duk 'minum' sesuatu dari bekas glitter dia tu.  Mak confirm tu arak.  HAHAHA Kojiaq dia tu.




Laura Pausini in Valentino Couture
Deni awat macam ahli sihir?




Lady Gaga in Alex Ulichny
Deni duk buat macam rock-rock balik aku tak suka.  Aku suka kalau dia duk pakai macam kemas dan elegen.  Deni cantik kot.  Dia buat macam ni,  rasa macam Madonna yang desperet nak attention pulak.  Sapa penyokong Madonna jangan marah.




Lea Michele In Roberto Cavalli Couture
Nice dress.  Nothing to carut.




Kristen Cavallari in OLIMAstudio
Nice simple black dress.  Mak suka kain-kain jarang tambahan kat belahan itu.




Katharine McPhee in Thai Nguyen Atelier
Nice dress.  Nothing to carut.




Daya in Balmain
Dress ini cantik tetapi warna hitam macam nak pi tengok sapa-sapa mati pulak.




Rabyt
Sepsi pompuan ni.





Kris Jenner in Zuhair Murad
Rimaih deni suka duk buat hot pakai baju kurung modern tanpa kain.  HAHAHA




Paulina Rubio
Orang tak pakai dah aih dress macam ni.





Hillary Scott of Lady Antebellum in Jenny Packham
Nice dress.  Styling pun kemas.  Walaupun beliau wanita agam tetapi dia nampak cantik.





Bella Harris
Kerlas dress ni jugak.  Akak suka.  Nampak gaya orang muda yang santai.



Okay ini semua adalah kategori lelaki.  Nothing to carut sangat.  Just tengok sahajala.

Diplo


Brad Goreski


Ryan Seacrest



Steve Aoki


Michael Keaton dan anak lelaki.



Blink-182



John Legend




Desiigner



Anderson Paak




Joe Jonas in Balmain



Chance the Rapper

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...