Jom Try Diameida Fabulous Mascara

4.4.17

Akak Menang Motor!

Hello u olls,

Aku dah tak larat nak habaq kat hangpa semua 23947 juta kali, pakai PSO, pakai PSO. Bukan sahaja hangpa akan jadi cantik macam akak, malah hangpa jugak berpeluang untuk menang macam-macam hadiah daripada cabutan bertuah yang dihadiah oleh founder Purebysafiyyahosman.

Ini gambar masa Piyah dan Eli,  Founder PbySO sedang membuat cabutan!



Akak tak sangka ini semua milik akak!  Dalam gambar ni la Kak Piyah yang gebu pompuan owner PBYSO.



click read more untuk tengok video



Rakaman live video masa cabutan bertuah berlangsung!


Hangpa mai tengok rakaman video live tengahari tadi (lunch time) di mana Eli dan Piyah telah mengcabut nama akak, depa called akak untuk announce akak menang tapi akak tidak dapat dihubungi.  Yaaaa!! Akak menang 10 produk barangan elektrik jenama Tefal! OMG. Akak punya luck memang meletops jugak na. Tak sia sia akak selalu mimpi sungai dan laut. Rezeki orang tua-tua kata.

Sepuluh kali akak duk whatsapp kat Piyah, betui ka aku menang ataupun aku ni dipilih kasih?  Haaaaaaa cepat-cepat hangpa semua mai beli - stock up barang PSO! Lepas ni berpeluang menang duit raya pulak!  Kalau hangpa nak tau lebih lanjut,  click sini  :  Lucky Draw Cantik & Kayaraya di Hari Raya bersama Pure by Safiyyah Osman

Apa pun, syukur alhamdulillah. Terima kasih PurebySafiyyahOsman!! #pso #purebysafiyyahosman #akakmenangmotor


Semua ni hadiah hang!  Mesej Piyah kepada akak.  Yes!  Akak akan pi amik kat kedai depa 15 Mac ini.


Notes:  PurebySafiyyah Osman ni company from Sungai Petani milik Bumiputera yang buat produk kecantikan secara homemade,  asli dan detox.  Akak banyak kali duk mentioned pasai produk ni dalam facebook dan blog akak.  Memang bagus!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...