5.4.17

Lucky Draw Cantik & Kayaraya di Hari Raya bersama Pure by Safiyyah Osman


Hello u olls,

Hangpa semua dah tengok kan kat Facebook akak macam mana akak boleh TERBERTUAH dan menang BARANGAN TEFAL YANG BERHARGA LEBIH KURANG RM1000.00!  Kalau hangpa berminat untuk berpeluang menang Lucky Draw Cantik & Kayaraya di Hari Raya bersama Pure by Safiyyah Osman jom join!  

Cara dia mudah sahaja.



click read more



  • Tarikh mula pertandingan ini adalah sejak 4 April 2017 yang lalu.  Tarikh tutup tak tau lagi.  Akan diumumkan di page rasmi Pure by Safiyyah Osman.  Stay tuned.

  • Setiap pembelian minimum RM15, akan dapat 1 penyertaan. Oleh itu,  kalau u olls buat pembelian sebanyak RM30, akan dapat 2 penyertaan.

  • Boleh buat pembelian melalui HQ, STOKIST atau dari AGENT & VENDOR BUTIK.

  • Pemenang yang bertuah akan dapat duit cash terus dibank ke no akaun u olls!  Bukan voucher,  bukan cek tendang!  Tetapi cash money!  Gila best!

  • Untuk customer yang beli secara online di laman web,  lepas ni pembelian you olls untuk join contest dikira sekali dengan kos postage.  Contohnya,  pembelian berjumlah RM150 including postage, you olls layak untuk dapat 10 penyertaan.

  • Untuk customer yang beli secara COD ataupun SELPICK UP,  you olls buat pembelian 5 - 6 produk + bayar kos COD,  you olls layak untuk dapat double penyertaan.  Maksudnya,  pembelian + caj COD adalah RM300.  So you olls sepatutnya dapat 20 penyertaan la kan?  Tetapi kita doublekan jadi 40 penyertaan.  GITU!!

  • Self pick up:  U olls buat pembelian minimum 4 produk ke atas,  boleh dapat double penyertaan juga.  Pembelian bawah dari 4 produk,  TAK BOLEH DAPAT DOUBLE PENYERTAAN.  Oleh itu,  jangan kedekut,  sila beli 4 produk ke atas okay!

  • CAJ COD, akan ditetapkan mengikut jarak kawasan ya dan atas budi bicara Stokist & Agent.

  • Untuk customer yag WALK-IN ke vendor butik atau walkin ke HQ di Sungai Petani, pembelian dia akan jadi double juga.  Buat pembelian RM150,  dia akan dapat 10 penyertaan kan?  Tapi kita akan doublekan penyertaan dia jadi 20 penyertaan!

Harap semua clear ya.  So cepat-cepat pi bukak Facebook Pure by Safiyyah Osman,  buat pilihan dan beli cepat-cepat sebelum contest tamat!  Tarikh tutup tak tau lagi bila. Nanti akan diberitahu kemudian. So kena cepat. Jangan tangguh-tangguh nak join huhu

Apa lagi?  Senang kan?  Penang dengan Sungai Petani bukan jauh tara mana kan?  Yang duduk KL pun,  suruh la kawan-kawan angpa tolong pi.  Beli banyak-banyak buat banyak-banyak resit. Sebab lebih banyak penyertaan, lebih cerah peluang untuk menang!!



HQ Pure by Safiyyah Osman yang Segak
Selain melihat kedai depa yang dihias kemas,  modern,  (akak pernah pi dulu pun dah suka walaupun time tu tak habis renovate lagi),  hang boleh posing-posing kat rak-rak kedai depa yang kerlas ni.  Hangpa jugak boleh mendapatkan khidmat nasihat PERCUMA dan insya Allah layanan mesra daripada staf PSO.  




Kedai depa yang cantik!  Kerlas kan susunan dan hiasan.  Minimalist.  Akak suka.  Akak harap depa ni buat business interior design pulak.  


Terimalah gambar suci dua pompuan cantik ini.  Akak dan juga Safiyyah Osman,  the founder of Pure by Safiyyah Osman

So jom join LUCKY DRAW ini,  hangpa bagitau kawan-kawan hangpa dengan share maklumat dalam blog akak ni.  Click share okay! 


Kalau lalu jalan besaq lepaih Giant tu,  tengok ja blah kiri,  selepas Petronas ampa mesti nampak sign board besaq ni!



Pure by Safiyyah Osman
No 9, Tingkat 1(Atas Hardware),
Bangunan Kedai Taman Nilam Sari,
08000 Sungai Petani,
Kedah, Malaysia
Phone: +60198209153 / +60194163319
Hours: 10AM–5PM (EVERY DAY)
Facebook: Facebook.com/purebysafiyyahosman
Instagram: @purebysafiyyahosman
Think Natural Think Us

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...