7.4.17

Mai Follow Akak di Facebook!


Hello u olls,

Dulu akak ada Facebook Page selain Facebook account yang akak pakai hari hari.  Facebook Page tu kira ala-ala page yang orang selalu pakai untuk meniaga atau untuk artist-artist kan?  So akak buat Facebook Page ni selain untuk feeling akak ni artist,  akak juga berasakan adalah amat penting akak set up page ini untuk memudahkan hangpa semua follow akak on Facebook sebab compare dengan account peribadi Facebook tu, dia ada limit tertentu ya.  

Friends pun kita boleh ada up to 5000 friends sahaja,  if you keep adding everyone yang request jadi kawan hang,  lama kelamaan,  friends hang dah sampai limit,  you cannot do anything on your Facebook.  You can't comment,  cannot like,  cannot even message your friend.  Akak dah pernah lalui,  so kenalah delete orang-orang akak tak kenal,  account-account muka cartoon,  account-account muka orang putih nama orang putih tapi duk add semua perempuan tetek besar (termasuk aku), pastu account-account yang selama ini tak pernah nak like or komen Facebook aku pun.

Leceh kan nak maintain tu semua?  Sebab tu dulu kita buat Page.


click read more



Pastu sekarang ni,  Facebook dah membenarkan account peribadi untuk mempunyai kawan lebih daripada 5000 orang.  Caranya?  Hangpa boleh follow aku sahaja.  Nak add,  boleh,  tapi hangpa kena buktikan hangpa active selalu duk komen komen kat aku baru aku nanti add hangpa balik.  Haaaaa gitu!!!

Okaylah,  tak mau cakap banyak.  Akak dah DELETE Facebook Page bernama Jumie Samsudin tu,  remove capaian itu daripada blog akak dan mulai sekarang sapa yang tak follow akak kat Facebook lagi,  buat berbuat demikian dengan masuk ke link ini:  https://www.facebook.com/jumiejumie




Dan selepas tu ampa boleh click pada butang FOLLOW pada butang di sebelah ADD as friend dan Message.  Insya Allah,  hangpa boleh tengok semua posting akak kat situ,  apa akak makan,  apa akak buat,  gambar-gambar kecantikan akak,  gambar anak-anak ayam akak,  dan paling penting tengok akak buat video live.

Sekian sahaja.  Tak mau cakap banyak-banyak,  mai follow aku lekaih!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...