Jom Try Diameida Fabulous Mascara

13.4.17

Majlis Persandingan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila di Penang


Hello u olls,


Berinai sudah,  bernikah sudah,  bersanding pun sudah,  ini pulak majlis menyambut tetamu yang diadakan di Pulau Pinang pada 8 April 2017.  Yalah,  Sharnaaz Ahmad kan orang Pulau Pinang.

Untuk majlis di Pulau Pinang ini,  Noor Nabila tampil sederhana dengan gaun warna biru gelap tanpa sebarang hiasan kepala atau layah.  I just love it!  Teringat pulak zaman akak bersanding dulu.  Gitu!!!

And satu akak perasan lah setelah mengamati gambar-gambar perkahwinan mereka,  semuanya dikelilingi oleh ahli keluarga dan sahabat handai mereka.  Dan bukan semata-mata artist sahaja u olls.  Akak sangat suka,  ini bermakna selain kerjaya mereka sebagai artist,  mereka ada dunia yang sebenar.  



click read more


Tahniah dan terima kasih kepada pasangan pengantin dan seisi keluarga sebab tak kedekut gambar-gambar hari bahagia ampa berdua siap share lagi detail vendor-vendor yang terlibat dalam mengindahkan hari istimewa ini.  Hangpa boleh tengok list yang diberikan seperti di bawah ni:


Sharnaaz's suit: @cosryofficial
Nabila's dress: @radzuanradziwill
Wedding Decor: @kayangangallery
Bride's make-up: @nvdism
Bride's Hairstylist: @ckayliow
Official Photographer: @bcreative_productions
Official Cinematographer: @bcreative_productions
Live feed: @bcreative_productions
Sharnaaz Ahmad Familia: @arm07_
Cake: @abangcake
Henna Groom's family: @annemahazir2
Door gift: #mensbioremy | @bungabeetle
Photobooth: @sejenis_photobooth | @class6photobooth


DISCLAIMER : Semua gambar dalam artikel ini adalah HAK MILIK 
INSTAGRAM :  @sharnaazahmad,  @noornabila,  @wedlocx & @bcreative_productions dan juga HAK MILIK FACEBOOK  Sharnaaz Basir Ahmad





















DISCLAIMER : Semua gambar dalam artikel ini adalah HAK MILIK 
INSTAGRAM :  @sharnaazahmad,  @noornabila,  @wedlocx & @bcreative_productions dan juga HAK MILIK FACEBOOK  Sharnaaz Basir Ahmad

2 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...