Jom Try Diameida Fabulous Mascara

18.4.17

Sesi Live bersama Kak Zah - Episod "Why you so ALAP?


Hello u olls,

Lani akak boleh dikatakan rajin meng-livekan diri akak.  Yeah!! Thanks ampa semua yang rajin nak join.  Terima kasih sangat-sangat.  Hangpa dah tengok dak minggu-minggu lepaih ni akak ada buat rakaman Sesi Live bersama Kak Zah Episod yang bertajuk "Why you so ALAP?"

Sapa yang tak tengok lagi,  ampa boleh click read more dan tengok rakaman video tu akak letak link tu kat sini:

click read more




Haa you olls,  so far semua video-video live yang akak buat,  akak akan letak as recorded dan hangpa boleh tengok bila free-free.  So kalau hangpa dah tengok live video kat atas tu,  akak ada mentioned beberapa produk,  kalau hangpa terlepas ini adalah maklumat produk dan link sosial media untuk produk-produk tu.


Hotlips Lip Balm Pure by Safiyyah Osman
Yang ni memang meletops,  aku dah pakai bertahun dah.  Lip balm terbaik,  natural ingredient,  murah.  Hangpa nak beli check it out kat sini:  https://www.facebook.com/purebysafiyyahosman/

Magic Clean Face @ Magic Towel by LalaMagicTouch
Yang ini adalah tuala pink yang akak pakai untuk cuci make up tu,  akak pernah share info kat blog akak,  baca sini:  Magic Clean Face @ Magic Towel by LalaMagicTouch


Matte Lip Cream by Alapnian Cosmetics
Yang ni adalah lipcream yang sangatlah best.  Aku pakai pun cantik kan!!!  Hangpa nak tau lebih,  baca kat sini:  Matte Lip Cream by Alapnian Cosmetics


Dan ini adalah gambar-gambar yang di-screen shot oleh kawan-kawan semua pastu depa PM bok mai kat aku.  HAHAHA.  Baguih depa ni gigih.    Sapa yang suka akak buat video live sila angkat tangan!  HAHAHA bagus.  Sapa yang terlepas,  hangpa kena follow akak kat Facebook baru ampa boleh tengok akak buat live.  Jangan lupa follow akak kat sini:  https://www.facebook.com/jumiejumie







Sapa-sapa berminat nak collaborate dengan akak untuk buat promotion produk kecantikan u olls dalam video live akak,  boleh PM me on Facebook ataupun emel akak di jumiess@gmail.com.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...