Jom Try Diameida Fabulous Mascara

23.5.17

MissMe Miracle Beauty & Treatment Care (Wani Lei 012-403 4815)



Hello u olls,

Beberapa minggu yang lalu akak telah buat satu live video bertajuk Sesi Live bersama Kak Zah - Do You MissMe. Haaaaa sapa yang tak tengok lagi,  jangan risau.  Kat bawah nanti akak bubuh rakaman live video tu.  

Actually rakaman live video tu adalah demonstrasi macam mana nak pakai satu produk kecantikan bertajuk Miss Me Miracle Beauty & Treatment Care.
MissMe adalah produk kecatikan yang bebas daripada bahan berbahaya serta bersifat neutral (tiada bahan kimia,  merkuri,  hydroquinone).  MissMe adalah inovasi produk kecantikan & pejagaan kulit untuk penggunaan seharian yang kesannya sagat luar biasa serta telah membuat ramai orang jatuh cinta dengan sekali picit sahaja.



click read more



Perfect Cleanser

  • Melindungi kulit dengan mengekalkan PH normal
  • Mengawal kulit berminyak dan kusam
  • Pelembab rambut
  • Pencuci mata (eyemoist)
  • Meredakan bengkak-bengkak
  • Mengecutkan jerawat batu / bernanah
  • Mencegahkan bintik hitam
  • Kulit sensitif
  • Make up removal
  • Menggantikan botox
Cara pengggunaan:
  • Gunakan pada waktu pagi dan malam.
  • Sembur pada wajah dan lap menggunakan kapas
  • Diikuti dengan Perfect Treatment & Perfect Beauty untuk kesan yang terbaik
Tips
  • Untuk jerawat/bengkak/bisul/gaut - basahkan kain/kapas dengan Perfect Cleanser dan tekapkan di tempat bermasalah untuk beberapa minit.  Buat sekerap mungkin sehingga reda.


Perfect Treatment
  • Antiseptik yang berfungsi untuk mematikan kuman dan bakteria
  • Menghilangkan jerawat
  • Mengubati luka luar
  • Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,  ruam,  panau,  kulat dan kurap
  • Pembersih mulut berbau
  • Sanitizer (pembersih tangan)
  • Menjaga kebersihan bahagian kewaitaan (intimate)
  • Menutup luka luar agar cepat kering
  • Penawar resdong
  • Memudarkan parut
  • Mengecilkan liang roma
  • Masalah kulit kepala kering
  • Kelumumur
  • Pelembab badan
  • Menghilangkan bintik hitam di kulit
  • Pulihkan kesan luka dan terbakar
  • Pembersih luka pada pesakit diabetes
  • Menghilangkan rumah merah kesan pemakaian lampin pada buang pada bayi
  • Masalah jeragat dan aczema
Cara pengggunaan:
  • Spray pada wajah/tempat masalah
  • Biarkan selama 30 saat dan urut muka dan lap



Perfect Beauty
  • Melindungi kulit dengan mengenal PH normal 
  • Mencegah kerosakan asid mantle yang bertindak sebagai pelindung kulit
  • Melambatkan proses penuaan (awet muda)
  • Merawat masalah kulit kusam dan kering.
  • Membantu mengurangkan pigmen gelap pada kulit akibat cahaya matahari
  • Menyegarkan wajah (hilangkan rasa mengantuk)
  • Meningkatkan metabolisma kulit untuk memperbaharui sel kulit mati
  • Sebagai pelembap untuk mencegah kulit kering.
  • Mencerahkan wajah.
  • Meremajakan kulit.
  • Mencegah penuaan.
  • Membersihkan kulit dan mengimbagi kulit berminyak.
  • Menutup liang-liang pori terbuka
  • Untuk kesihatan rambut dan kulit kepala
  • Untuk menegang dan menganjalkan kulit
  • Melembutkan rambut
  • Glowing
  • Kesegaran
  • Menegangkan payudara
Cara pengggunaan:
  • Spray pada wajah / tempat bermasalah
  • Biarkan sehingga kering


Sesi Live bersama Kak Zah - Do You MissMe
Okay kat bawah adalah rakaman sesi live video Facebook akak yang memakai dan menerai produk-produk ni.  Memang best u olls akak suka! Bukan suka tengok muka aku macam terung kat dalam video ni,  tetapi aku memang suka produk ni.  Dia macam bagi extra lembapan pada kulit yang semakin lama semakin kertu ni.  Aku pulak tak suka produk yang bagi kulit cepat putih dan cerah ni...sooo i love this produk.  Nah....ampa tengok sendiri.  



Why akak suka produk ni?
Selain mempunyai pelbagai jenis kebaikan macam yang akak dah taip kat atas tu,  selepas akak try produk ni akak sangat suka sampai akak mintak untuk beli terus satu set produk ni.  Ini antara sebab-sebab kenapa akak suka produk ni:

  1. SENANG - Spray ni senang gila nak apply.  Takpayah nak melekit-lekit apa bagai.  Just spray pada bahagian wajah tiga spray pagi, tiga spray malam before tidur.  Semuanya ni akak pakai before akak pakai krim malam/  krim UV yang lain.  Senang meresap pada wajah dan so far akak pakai,  takdak masalah macam radangan kulit ka apa ka sebab dia takdak bahan-bahan kimia mahupun alkohol.  Sebab dia memang 100% berasaskan air.
  2. MURAH - Sebotol RM20 sahaja.  Tapi digalakkan beli satu set untuk kesan yang lebih efektif.  Satu botol ni ada 100ml.  Memang banyak u olls.  Boleh tahan dua bulan lebih ni mak rasa.
  3. SELESA - Selesa sebab produk ni tak berminyak langsung.  Sebab MissMe dibuat dengan teknologi pengolahan AIR yang canggih untuk menghasilkan AIR yang berkualiti tinggi tanpa penambahan bahan-bahan kimia.100% waterbased.  Setiap botol ada PH 11.5,  PH 5.5 dan PH2.5
Harga
1 botol RM20 sahaja
satu set (3 botol) RM60 sahaja


Contact:
Kalau u olls nak beli?  Contact number seperti berikut:
Whatsapp +60 12-403 4815​⁠​ (Wani Lei)
atau
Follow Facebook:  https://www.facebook.com/wani.lei

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...