Jom Try Diameida Fabulous Mascara

30.5.17

Olive Tree Ramadan Buffet 2017

Hello u olls,

Untuk pengetahuan u olls semua,  kami barisan Setiausaha USM sangatlah bertuah sangat pada tahun ini kerana pihak Olive Tree Hotel Penang telah meng-sponsor 60 tempat kepada kami-kami semua gang setiausaha USM untuk mai review bukak posa di hotel depa.  Bukan sahaja dapat makan-makan pre Ramadhan dinner pada 17 Mei yang lalu,  malah kami juga diberi peluang untuk berkumpul dan buat upacara khas untuk kelab kami.  Memang kerlas sangat u olls.


 


click read more



Minangkabau Flavours
Kami semua para PA-PA USM memang teruja sekali dengan hidangan ala-ala Minangkabau yang disediakan oleh Sukkah Cafe,  Olive Tree Hotel.  Rasa Minangkabau pastinya berlemak tetapi pedas! Tetapi selain rasa-rasa Minangkabau,  kambing golek dan hidangan kesukaan orang Penang tetap ada seperti Pasembur dan popia basah.

You olls boleh tengok gambar makanan yang akak dah ambil dan susun kat bawah.  Sorry this time i tak letak details of menu sebab dah banyak kali duk mintak dengan pihak Olive Tree Hotel untuk dapatkan menu,  tapi masih belum berjaya.

So takpa,  ampa tengok saja dan sila terliur.



Hiasan pada buffet spread yang berkonsepkan Minangkabau.


Tarikh & Masa
27 Mei hingga 2 Julai 2017
6.30 petang hingga 10.00 malam

Harga
RM120+ for adult
RM60+ for children (5 tahun hingga 12 tahun)
RM80+ for senior citizen (55 tahun dan ke atas)


Contact Info
For reservations and enquiries, kindly contact +604-637 7856.
Alamat:  
Olive Tree Hotel
76, Jalan Mahsuri,
11950 Bayan Lepas,
Penang
Tel : +604 - 637 7777 F
Fax : +604 - 637 7788
Website:  Olive Tree Hotel 
Facebook: Olive Tree Hotel


Ada gaya Michelle Obama tak bila berucap?  Steady lah Presiden.

Haaa...saja la nak tunjuk gambar kami satu gang PA USM. Segak tak semua?

Okay gais,  dah tengok gambar-gambar kat atas kan?  Jom kita tengok gambar makanan pula.  Sorry kalau gambar makanan yang akak amik ni banyak yang dah terusik sebab kami semua buat event Kelab Setiausaha kat atas dulu,  turun jer,  orang lain dah start makan dulu.  Tapi takpa,  akak susun nicely untuk u olls.  

Appertizer





Side Dish






Main Dish












Kambing Golek


Dessert









Beverages


Tarikh & Masa
27 Mei hingga 2 Julai 2017
6.30 petang hingga 10.00 malam

Harga
RM120+ for adult
RM60+ for children (5 tahun hingga 12 tahun)
RM80+ for senior citizen (55 tahun dan ke atas)


Contact Info
For reservations and enquiries, kindly contact +604-637 7856.
Alamat:  
Olive Tree Hotel
76, Jalan Mahsuri,
11950 Bayan Lepas,
Penang
Tel : +604 - 637 7777 F
Fax : +604 - 637 7788
Website:  Olive Tree Hotel 
Facebook: Olive Tree Hotel




Akhir kata,  terimalah gambar posing cute oleh adik ni nama dia Izz.  Dia one of the PA lelaki dalam USM.  Sapa-sapa nak berkenalan dengan dia boleh follow dia kat sini:  @mhdizdhr

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...