20.6.17

Jom Try Diameida Fabulous Mascara


Hello u olls!

Hari ini I olls nak share pasai satu product make up yang best!!! Yaitu Diameida Fabulous Mascara. Kita selalu duk focus kat lip colour a.k.a liptid ja,  tapi sebenarnya u olls semua,  tak lengkap lah make up kita kalau tak pakai mascara.  Mascara adalah amat penting dalam proses make up wajah,  simple atau nak glam-glam.

Oleh itu,  hari ini akak nak rekemen u olls semua invest Diameida Fabulous Mascara sebab akak dah try memang best,  dia punya cream dalam mascara tu memang jenis hitam dan pekat membuatkan bulu mata yang hidup segan mati tak mahu macam akak ni tiba-tiba boleh nampak tebal macam Rozita Che Wan.

Jom kita baca about this product!


click read more



Brush jenis  sikat yang senang nak bagi kena semua bulu-bulu mata!

Kelebihan
 Rekaan berus jenis sikat Diameida Fabulous Mascara amat sesuai untuk sapuan bulu mata atas dan bawah, hitam dan tebal tak perlu sapuan berulang-ulang! Boleh dipakai sahaja atau bersama-sama fake eye lashes ataupun extension eyelashes.


 Mengandungi pati rose dan jojoba oil yang terbukti dapat melebatkan dan memanjangkan bulu mata, menguatkan akar bulu mata dan sekaligus dapat mencegah bulu mata dari luruh.


 Smudge proof!! Tetapi senang dibasuh. Tahan sepanjang hari!


 Cream yang pekat membuatkan bulu mata tampak lebih jelas, panjang, tebal dan yang penting sangat lentik.

  Pemakaian satu stick Diameida Fabulous Mascara boleh tahan sampai 3 bulan!




Ingredient
Antara kandungan terbaik Diameida Fabulous Mascara adalah seperti berikut:

 Ekstrak Rose: Memelihara, melentikkan, melebatkan, memanjangkan dan mengukuhkan bulu mata bermula dari akar hingga ke hujungnya.

 Jojoba: Menjaga agar bulu mata tidak terlalu kering akibat pemakaian maskara.

 Vitamin E: Menambah nutrisi pada bulu mata.

 Beeswax: Lilin semulajadi yang dihasilkan dalam sarang lebah, mengandungi vitamin A dan antibakteria

 Carnauba: Juga lilin dari pokok kelapa sawit di Brazil yang mampu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata.


Nenjia depa-depa yang dah pakai Diameida Fabulous Mascara!  Hangpa tak mau pakai ka?


Cara Nak Beli
Untuk order hangpa boleh call/Whatsapp founder Diameida Fabulous Mascara iaitu Kak Lisa Isaac yang meletops 60124180090 tapi nak habaq siap -siap kat hangpa!

LAST POSTAGE UNTUK MASCARA ADALAH PADA 21 JUNE 17 (RABU) PUKUL 3PM UNTUK SERAHAN SEBELUM RAYA.

Daaaann...

COD AREA PENANG (pulau) SEHINGGA MALAM RAYA!!!


Agen Diperlukan
Produk ni baru sahaja di-launch baru baru ni.  Oleh itu,  masih tak ramai agen yang menjual Diameida Fabulous Mascara!  Kalau hangpa berminat nak jadi agen di negeri / daerah masing-masing,  sila PM Founder Diameida,  Kak Lisa Isaac yang meletops 60124180090!


Harga
RM60 sahaja
(postage included)

Contact Info
Whatsapp/Call: 60124180090
Facebook: www.facebook.com/DiameidaHQ



Jangan lupa like depa on Facebook!


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...