Jom Try Diameida Fabulous Mascara

7.6.17

KichaTube HD - Youtube Channel Chef Kicha


Hello u olls,

Akak suka tegok rancangan masak-masak.  HAHAH.  Aku rasa ramai pompuan pun sama perangai macam aku walaupun natijahnya kita ni at the end of the day bia laki kita tanya,  "Masak apa hari ni?" Kita pun jawab "Masak nasik goreng bodo-bodo ja...",  "Goreng sayur bodo-bodo ja....",  "Goreng mee bodo-bodo ja.."  Tu yang kadang-kadang laki kita boleh bara sebab dia pun rasa diperbodohkan sebab tengok bini tengok rancangan masak bukan main punya dahsyat resepi gila-gila semua.  Tapi bila masak......duk masak hat lagu tu ja.

HAHAHAHA

Okay,  now.  Akak nak story kat ampa pasai satu Youtube masak.  Nama dia KichaTube HD.  Dikendalikan oleh chef cilik bernama Chef Kicha.  Chef Kicha first appeared dalam Ellen Degeneres dan Elle suka sangat kat dia sebab dia cute dan pandai masak.  Ellen tu bukan tau masak pun,  dia selalu jemput orang mai masak kat rancangan dia tapi dia haram tak reti masak.  Selalunya dia panggil real chef yang memang selebriti chef terkenal.  Tapi bila dia introduced budak ni,  akak pun follow da subsribe dia kat Youtube sebab dia sangatlah cute.


click read more



Kicha bersama ahli keluarganya.


Budak 6 tahun ini berasal dari India so dia cakap dengan pelat Indian yang sangat comels. Dan disebabkan dia ni sangatlah muda lagi,  so dia tak bolehlah nak masak benda-benda complicated pakai bahan-bahan yang teruk,  tapi aku rasa resepi dia tetap unik dan senang untuk dicuba.  Insya Allah kalau aku duduk rumah baru ni,  aku tak sabar nak try resepi-resepi dia.

Okay dah,  ampa jom follow dan subscribe dia jugak.

Youtube: KichaTube HD - Nihal Raj
Facebook: Kicha The Indian Little Chef
Instagram:  @kichatube

ps/  Sapa kawan SKDK dengan aku,  Kicha ni muka macam Muizz Daud kan?  Comels sangat.


Ini video masa dia keluar kat Ellen!


Resepi ni macam senang aku nak cuba!  Sihat dan sedap.


Yang ni pulak video masa dia buat birthday cake sendiri!

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...