Jom Try Diameida Fabulous Mascara

1.6.17

See You In Court


Hello u olls semua,

Haaa macam mana semua duk posa okay ka?  Alhamdulillah,  akak posa okay cuma the first two days to kantoi sebab demam. Wehs....aku rasa memang lani musim demam yang teruk okay.  Tapi last weekend tu lepaih makan ubat dan kelumbong satu badan dengan selimut,  alhamdulillah baru lega.

So lani akak nak habaq kat you olls semua,  tak lama lagi Persatuan kami iaitu Persatuan Teater Resdong's Pulau Pinang akan buat show lagi.  Haaa.....tak lama lagi....bulan 10 nanti.  Haaa....awat nak marah sebab bulan sepuluh tu jauh lagi?  


click read more



Takdak nak jauh mana,  tunggu sat ni duk posa,  pastu raya,  lepas raya nanti masa nanti jalan style laju punya.   Tau tau saja dah bulan sepuluh. Oleh itu kami nak habaq siap-siap dah dengan ampa semua,  stenbai dalam diary semua orang,  28 Oktober hari Sabtu,  kami akan buat show pertama kami di pentas Dewan Sri Pinang.

Hangpa perasan tak poster kali ni macam serius sikit,  background gelap pastu tulis siap siap tagline kami....SEE YOU IN COURT.  Ini adalah kerana skrip kami yang ditulis oleh Encik Abu Musarif a.k.a Abu Mamu,  adalah berkisar kepada kisah yang berlaku dalam kandang mahkamah.  Haaa....kena mai la tengok kan!

Dan juga kepada you olls you olls business man dan business woman,  kalau hangpa nak buat kolaborasi dengan kami,  dengan cara kami membantu ampa untuk promosi kan syarikat hangpa kepada para penonton kami,  mai contact akak melalui FB atau Whatsapp ataupun contact terus kami punya chief iaitu Encik Lanun seperti nombor dalam poster kat atas.

Baiklah itu sahaja dulu!  See you in court.

ps/  Nantikan akak review dalam blog ni pasai macam mana pengalaman akak pi tengok Maharajalawak Mega Final secara live!


Jangan lupa follow kami:


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...