19.6.17

Tempah Kasut Saiz Besar dengan Tageoronnie Shoe Maker

Ini signature design depa.  Memang kerlas.  Nampak pun selesa.  Aku nak tempah ni tak lama lagi!


Hello u olls,

Haaaa...sapa sini kaki besar macam model-model macam mana ka sampai susah nak cari size kasut?  Haa...sila angkat tangan you olls semua tergolong dalam kategori kaki model macam akak.  My shoe size is 10 1/2.  Kerlassss....memang susah nak beli kasut kat kedai-kedai convensional ni.


Baru-baru ni akak ternampak posting seorang kawan Facebook akak ni,  dia merupakan bekas graduan USM yang kini sudah memulakan perniagaan membuat kasut customized bersama suaminya diberi nama Tageoronnie Shoe Maker.  Tapi simply depa dikenali dengan nama TAG's.


Based di Kulai,  Johor...so sapa yang duduk area sana untunglah u olls boleh terus ke fizikal shope mereka.  Manakala kita-kita yang duduk jauh-jauh ni semua,  u olls boleh terus contact mereka dan membuat tempahan secara dalam talian ataupun Whatsapp.


Harga kasut antara RM60 dan ke atas, ikut design dan saiz. Sais antara 4 - 13 (Wedges Art) dan size : 4 - 12 (Selain Dari Wedges Art). Design jangan risau, akak dah stalk habis memang depa punya design adalah design asas yang menarik. Loafer ada, kasut lelaki ada, tumit tinggi, wedges dan kasut kanak-kanak pun ada. Selain ready stock punya kasut, u olls boleh PM mereka dan minta depa sediakan kasut ikut citarasa u olls.

click read more






Kasut Jenama Sendiri
Disamping itu TAG's juga menerima tempahan khas kasut untuk menjual dan membekal kepada sesiapa sahaja yang berminat mengeluarkan 'KASUT jenama Sendiri' (ingin berniaga).  Kerlas....tak payah nak susah susah nak bukak kilang kasut,  hangpa tempah dengan TAG's sahaja.
Diorang sudi berkongsi ILMU dan pengalaman kepada sesiapa yang berminat menceburi bidang ini.  Kalau u olls nak jadi ajen kasut jenama mereka pun boleh!  Contact depa untuk maklumat lanjut.





Contact Info
Whatsapp /  Call  0199123476 (AIZAT AHMAD)
Website:  www.tageoronnie.com
Facebook:  Tageoronnie Shoe Maker
Alamat:
Tageoronnie Shoe Maker Sdn Bhd
1637 A , Jln Sri Putri,
4/2 Taman Putri,
81000 Kulai Jaya
Johor

Pada 16 April 2017 yang lalu,  they olls dah masuk Nona TV3.  
Kerlas!  Jom tengok rakaman kat sini.


Okay dah!  Jom tengok gambar-gambar kasut depa yang akak cilok from depa punya Facebook.



Flats!

Pointed flats for ladies.

Wedges untuk ladies!


Loafers untuk couple.


Kasut untuk kanak-kanak.  Ada macam-macam design lagi.  Pi tengok kat Facebook depa!

Tageoronnie Shoe Maker

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...