19.7.17

Make Up Tutorial with Diameida Fabulous Mascara by Nur Lianna

 

Hello u olls!

Dah lama akak lama tak buat live video kat Facebook.  HAHAHAH mula-mula macam nak cuba jugak merapu-rapu,  tapi macam tak best pulak.  Aku duk maki saja orang.  Baik aku tulis blog sahaja.  Let me just stick to my writing,  maki juga,  tapi at least keluar kot mulut ampa bila baca tulisan aku. HAHAHAH bukan sebab keluar dari mulut aku.

So hari ini akak nak share video yang dirakam oleh make up make up artist yang pakai Diameida Fabulous Mascara untuk make up live session depa.  Nama dia Nur Lianna,  sapa yang tak kenal dia lagi,  ampa patut follow dia.

1,  dia cantek!  2,  dia pandai make up.  3,  dia tak maki-maki.  Cakap Utara style juga tapi lembut.  4,  ada orang 'habaq' dia ni approachable!  Bukan jenis kekwat-kekwat ni.

Aku tertarik dengan dia. Okay lah malaih nak story.  Jom kita tengok video-video dia duk share macam mana dia buat live make up class kat Facebook.


click read more




Nur Lianna
Frampun ni buat banyak video live pakai Diameida,  akak susun satu-satu kat ampa nah.

Makeup nak p Hi-tea.
simple jer chuollssss yang penting hari ni tak pakai bulu mata pelesuuuu.. natural2 jaaaaa (natural la sgt kannnn!!)

Liana pakai 👉🏻
foundation Glemerez Hq
RCMA loose powder dari Blossom Belle
mascara letopppsss dari Diameida Malaysia
lipsmatte dari Ella Arshad


OFFICE MAKEUP STYLE

PRODUCT USED 👇🏻
YOUTH foundation Irina Makeup

follow ig @youth.cosmeticshq untuk pembelian foundation (rm85 tidak termasuk postage)
berminat nak agent YOUTH foundation boleh. contact +60 17-305 0027 Ismarina Ismail



GIVEAWAY ALERT!!!
SHARE LIVE VIDEO UNTUK UNTUK MENANG GIVEAWAY!! 
Ahlan wa sahlan.. Arabic makeup looks pulak malam ni 💃🏻

product used 👉🏻

foundation Glemerez Hq
JSD LIPSMATTE from Ella Arshad
Honey bee serum/ blusher stick from Nafura/Lina Nafura Ahmad
Wangi World Malaysia solid perfume SWEETHEART




Hii Hampaaaaaa.. 😘 MAI TENGOK MAKEUP NAK P OPEN HOUSE BERAYA.. 
product used 👉🏻
solid perfume Wangi World Malaysia (chanel no'5)
Irina Makeup (YOUTH FOUNDATION)
Face touch stick (stick blusher code 04) Nafura /Lina Nafura Ahmad



makeup glam hollywood gitchewww 😘

product used 👉🏻
foundation Glemerez Hq


Look mak2 budak nak pi beraya.. mai2 tengok lekaih.. 

product used
- Instalips liquid lipstick
- Glemerez Hq foundation
- RCMA translucent powder from Blossom Belle


Makeup bohong2 jaa ft purple eyeshadow

- YOUTH FOUNDATION from Irina Makeup


Look memikat hati suami.. cewahhhhh! 🙈
nak buat peachy brown makeup.. recreate balik makeup pagi tadi sebab ramai tak dapat tengok kannnnn..
main star
- Glemerez Hq foundation


makeup hari raya je chuollsss
kami nak pakai foundation letopssss dari akk Irina Makeup / Ismarina Ismail
- YOUTH foundation
- Diameida HQ mascara


makeup untuk naikkan seri wajah.. (half face makeover)

p/s : kami tau b4 makeup muka kami tak elok mana pun.. so sapa2 yg mulut ringan2 nak mengata sila tutup live ni k 😘 kami sedar kami ni tak flawless 

share2 uollssss!

main product
- Glemerez Hq foundation



makeup hentam ja la weyyyy!

kami pakai product dari

- YOUTH FOUNDATION from Irina Makeup/Ismarina Ismail
- Honey bee venom serum from Nafura/Lina Nafura Ahmad
- mascara Diameida HQ / Lisa Isaac (sila pre-order)

kalau suka share tauuuu!!



test2.. dah tidoq ka ampaaaaaaa

- Glemerez Hq foundation
- Ferrarossa Beauty eyeshadow code sorbet
- Diameida Malaysia mascara

sweet2 makeup ja petang ni..

share2 uolls!

- Glemerez Hq foundation
- Amoura Cosmetics waterproof lipmatte



Hari pertama beraya di rumah mertua 
brown nude makeup ft Glemerez Hq foundation ❤️

- I Flawless Minyak Argan Emas (pelembab/primer skin)
- Ferrarossa Beauty eyeshadow code sorbet


Warm sultry eyes look

main star
- mascara Diameida / Lisa Isaac
- LA girl foundation/concealer from Blossom Belle


Diameida Fabulous Mascara
Haaa cara-cara kat atas ni takkan menjadi jugak kalau tak pakai produk mascara yang bagus.  Aku macam-macam jenama mascara kat luar sana,  jenama mahal,  jenama murah,  berjenama,  jenama pasar malam.....tapi tak semuanya betui-betui bagus dan berbaloi untuk duit.  So akak memang nak rekemen ampa semua pakai Diameida Fabulous Mascara.  Sebab memang mascara ni bagus,  dah ramai MUA dah jatuh hati dengan produk ni.



Kelebihan
 Rekaan berus jenis sikat Diameida Fabulous Mascara amat sesuai untuk sapuan bulu mata atas dan bawah, hitam dan tebal tak perlu sapuan berulang-ulang! Boleh dipakai sahaja atau bersama-sama fake eye lashes ataupun extension eyelashes.

 Mengandungi pati rose dan jojoba oil yang terbukti dapat melebatkan dan memanjangkan bulu mata, menguatkan akar bulu mata dan sekaligus dapat mencegah bulu mata dari luruh.

 Smudge proof!! Tetapi senang dibasuh. Tahan sepanjang hari!

 Cream yang pekat membuatkan bulu mata tampak lebih jelas, panjang, tebal dan yang penting sangat lentik.

  Pemakaian satu stick Diameida Fabulous Mascara boleh tahan sampai 3 bulan!


Ingredient
Antara kandungan terbaik Diameida Fabulous Mascara adalah seperti berikut:

 Ekstrak Rose: Memelihara, melentikkan, melebatkan, memanjangkan dan mengukuhkan bulu mata bermula dari akar hingga ke hujungnya.

 Jojoba: Menjaga agar bulu mata tidak terlalu kering akibat pemakaian maskara.

 Vitamin E: Menambah nutrisi pada bulu mata.

 Beeswax: Lilin semulajadi yang dihasilkan dalam sarang lebah, mengandungi vitamin A dan antibakteria

 Carnauba: Juga lilin dari pokok kelapa sawit di Brazil yang mampu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata.

Cara Nak Beli
Untuk order hangpa boleh call/Whatsapp founder Diameida Fabulous Mascara iaitu Kak Lisa Isaac yang meletops 60124180090 tapi nak habaq siap -siap kat hangpa!

Boleh beli from Lazada:  Diameida Fabulous Mascara Volumizing & Lengthening

Agen Diperlukan
Produk ni baru sahaja di-launch baru baru ni.  Oleh itu,  masih tak ramai agen yang menjual Diameida Fabulous Mascara!  Kalau hangpa berminat nak jadi agen di negeri / daerah masing-masing,  sila PM Founder Diameida,  Kak Lisa Isaac yang meletops 60124180090!

Harga
RM60 (postage included)

Contact Info
Whatsapp/Call: 60124180090
Facebook: www.facebook.com/DiameidaHQ
Website: http://diameida.com/







❤️



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...