11.7.17

Pure by Safiyyah Osman Bagi Hadiah TEFAL

Akak menang motor!

Hello u,

Nenjiaaaa punya lamaaaa duk kata nak pi amik tak pi amik sampai berapa bulan TEFAL yang aku menang ni semua duk terperam kat HQ Pure by Safiyyah Osman.  Aku tak mau pi amik time founder Piyah Osman takdak di HQ,  so its was so hard to find time yang kami dua dua okay.  Tapi selalunya aku lah yang tak available sebab aku kan pompuan paling busy di Melesia selepas Kak Rosmah Mansor.  

Sapa yang tak tau apa cerita,  mungkin ampa terlepas baca berita yang akak menang cabutan bertuah berupa barangan dapur jenama TEFAL berharga almost RM1000.00.  Ampa boleh check it out kat sini:  Akak Menang Motor

Terima kasih banyak-banyak kepada founder Pure by Safiyyah Osman sebab telah sudi memberikan hadiah kepada para pengguna setia produk u olls seperti akak.  Kalau ampa nak tau,  Pure by Safiyyah Osman ni adalah rangkaian produk kecantikan yang dibuat di rumah (home-made based),  bebas bahan kimia,  bebas bahan haiwan,  purely pakai bahan-bahan semulajadi.  So memanglah baguih,  aku sendiri pun duk pakai produk ni daripada mula-mula PSO jemput aku jadi reviewer produk depa sampai lani teruih jadi pengguna setia.

Ampa nak tau lebih lanjut pasai PSO,  ampa bolehlah tengok Facebook depa apa semua.


click read more

Nilah produk TEFAL yang akak dapat.  Seterika,  meshin blender macam mana ka yang pegang macam drill dinding tu,  steamer,  rice cooker,  periuk 1,  pan besaq 2,  pan goreng teloq 1,  2 bekaih pelastik!


So baru-baru ini untuk pi amik barangan hadiah TEFAL aku pun pi lah HQ PSO yang terdapat di Sungai Petani Kedah.  Dulu aku pi,  depa duk renovate-renovate lagi,  tapi lani dah siap hias dah semua.  Memang kerlas....depa ni memang ada taste tau.  Daripada packaging,  branding semua produk PSO sampailah lani depa punya HQ......depa punya produk memang nampak macam mahai-mahai dan kerlas.

Okay dahlah.....tak mau cerita banyak.  Ampa tengok ni gambar-gambar akak masa duk feeling posing kat HQ Pure by Safiyyah Osman.


Duk posing kat kaunter.  Feeling.


Aku suka depa punya lampu.






Kat bawah ni aku bubuh link Facebook page dan link Facebook personal untuk founder PSO sendiri iaitu Piyah Osman.  Sapa-sapa pompuan yang minat meniaga,  nak jadi berjaya,  ampa pi follow Piyah Osman punya personal Facebook.  Dia banyak share pasai apa yang dia buat hari hari,  kerja-kerja business dia semua dan paling penting baru-baru ini,  sifu Azizan Osman pun ada feature Piyah Osman dalam one of depa punya motivational video dalam Facebook menceritakan macam mana dia gagal berniaga online berkali-kali dan akhirnya melalui PSO barulah dia berjaya sampai dapat income sampai 90 k sebulan!!!!!!

Tahniah Piyah.  You deserve it.  AKU BANGGA SEBAB KENAL HANG.


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...