12.7.17

Semua Orang Dah Pakai Diameida Fabulous Mascara!


Hello u olls,

SEMUA ORANG DAH PAKAI DIAMEIDA FABULOUS MASCARA!  You olls bila lagi?  Haaaa akak dah 3 kali tulis pasai mascara ni.  Akak sendiri pun dah rekemen produk ni kat kawan-kawan sebab memang best gila.  Hangpa semua kena try beli.

Ni saja nak layur kat ampa semua depa-depa yang duk femes kat Facebook dan FB Live Video semua duk kalut pakai Diameida Fabulous Mascara. Semua orang duk syiok pakai sebab memang mascara ni best!  Dia punya berus style sikat,  senang nak apply,  pastu dia punya cream mengandungi abstract minyak ros dan macam-macam benda baik lagi yang memang bagus untuk bulu mata kita.

Dah!  Jom tengok gambar-gambar depa-depa pakai Diameida Fabulous Mascara dan pasaipa depa habaq depa suka pakai Diameida Fabulous Mascara!

 
 

click read more




Mak ayam ni nama dia Sofiya Musa, dia MUA from Penang. Tengok ni apa dia habaq pasai produk ni.
Woww~!! Woww~!! Woww~!!😱😱😱.  Diameida Mascara by Lisa Isaac mmg meletopsss!!💥💥 1st time try effect so2 saja tp bila apply Diameida Mascara nie mmg t'kedu satt.. Dh mcm2 brand try sbb bulu mata kami haluih sgt.. So far dh try smua brand smp b'tuka ke mascara drugstore.. Mascara nie sgt hebat u'olls.. Seriously, I'm not lying..❤️❤️  . Korang cepat2 p grab mascara letopss from kak lisa atau agent2 diameida.. Ampa Xkan menyesal...😚😚. Makeup look raya sepantas kilat without foundation, false eyelash & lens..💋💋



 

Ini mak ayam make up artist efek-efek ni.  Ampa kalau follow FB dia memang dia duk post gambar muka dia make up macam hantu semua.  Dia pun suka pakai Diameida Fabulous Mascara.  Dia habaq ""Love gilak ni mascara....first pkai keluar carutan d mulut..tetiba I tercakap oh sh*t sb mabeles sangat!" - Athilla D'hun (TAS Theaterical Makeup).  



Senyorita Bia Mansur


Frampun ni nama dia Senyorita Bia Mansur.  Dia MUA and duk active jual macam-macam produk make up.  Dia sendiri adalah agen rasmi Diameida Fabulous Mascara.  Ampa boleh follow dia kat Facebook dia.  Aku memang kenal dia personally,  cantek tau frampun ni.  Bulu mata punya panjang,  pelik aku tk tau macam mana dia boleh dapat bulu mata panjang macam tu.  Masa mengandung,  mak dia makan daging unta banyak kot.  Bila pakai Diameida Fabulous Mascara lagi laaa panjang kan bulu mata kat atas tu semua bukan fake eye lash (extension) okay!! Natural!




Eairyn Flower

Okay ni pun make up artist juga.  Nama dia Eairyn Flower.  Ampa boleh follow dia.  Dia habaq dalam Facebook dia "Best katanye pakai mascara ni..lentik dan panjang bulu mata rs xperlu pakai bulu mata palsu lg heheh..👍👍" 





Ini famous FB Live Video MUA nama Nur Lianna.  Dia duk buat review make up pakai Diameida Fabulous Mascara dah berlambak kali dah.  Ampa boleh follow Facebook dia.  Best!  By the way,  pompuan ni cantek kan?  Tak surelah mak ayam ni pakai bulu mata palsu ka tak,  tapi dia tak pakai bulu mata pun, dia tetap elok.  Tapi dia tetap gigih pakai Diameida Fabulous Mascara sebab nak bagi elok,  kita yang muka biasa-biasa ni,  haaa....tok sah duk feeling natural beauty sangat.  Semua orang nak kena invest beli lekaih Diameida Fabulous Mascara!!


Kelebihan
 Rekaan berus jenis sikat Diameida Fabulous Mascara amat sesuai untuk sapuan bulu mata atas dan bawah, hitam dan tebal tak perlu sapuan berulang-ulang! Boleh dipakai sahaja atau bersama-sama fake eye lashes ataupun extension eyelashes.

 Mengandungi pati rose dan jojoba oil yang terbukti dapat melebatkan dan memanjangkan bulu mata, menguatkan akar bulu mata dan sekaligus dapat mencegah bulu mata dari luruh.

 Smudge proof!! Tetapi senang dibasuh. Tahan sepanjang hari!

 Cream yang pekat membuatkan bulu mata tampak lebih jelas, panjang, tebal dan yang penting sangat lentik.

  Pemakaian satu stick Diameida Fabulous Mascara boleh tahan sampai 3 bulan!


Ingredient
Antara kandungan terbaik Diameida Fabulous Mascara adalah seperti berikut:

 Ekstrak Rose: Memelihara, melentikkan, melebatkan, memanjangkan dan mengukuhkan bulu mata bermula dari akar hingga ke hujungnya.

 Jojoba: Menjaga agar bulu mata tidak terlalu kering akibat pemakaian maskara.

 Vitamin E: Menambah nutrisi pada bulu mata.

 Beeswax: Lilin semulajadi yang dihasilkan dalam sarang lebah, mengandungi vitamin A dan antibakteria

 Carnauba: Juga lilin dari pokok kelapa sawit di Brazil yang mampu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata.

Cara Nak Beli
Untuk order hangpa boleh call/Whatsapp founder Diameida Fabulous Mascara iaitu Kak Lisa Isaac yang meletops 60124180090 tapi nak habaq siap -siap kat hangpa!

Agen Diperlukan
Produk ni baru sahaja di-launch baru baru ni.  Oleh itu,  masih tak ramai agen yang menjual Diameida Fabulous Mascara!  Kalau hangpa berminat nak jadi agen di negeri / daerah masing-masing,  sila PM Founder Diameida,  Kak Lisa Isaac yang meletops 60124180090!

Harga
RM60 (postage included)

Contact Info
Whatsapp/Call: 60124180090
Facebook: www.facebook.com/DiameidaHQ

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...