4.7.17

Vlogger Malaysia Yang Best


Hello u olls,

Tak tau la macam mana aku boleh terjumpa mamat ni punya video blog kat Youtube.  Siriesly mamat ni memang lawak gila,  dia buat macam-macam ulasan secara simple,  jujur tetapi yang paling best dia memang naturally lawak.  Dia cakap Manglish (Malaysian+English) tetapi ada banyak maki-maki.  Tu yang buat lawak tu.

Nama Youtube Channel dia adalah Vikarworld ataupun nama penuh dia (according to Instagram adalah....Vikneswaran Veerasundar)  So panggil Vik or Viknes la kot na?

Rupanya mamat ni dah start video blogging since bertahun-tahun yang lampau,  tapi sorry dik non,  hari ini baru akak jumpa video hang.  Memang lawak gila dan kalau ampa perasan,  video iklan Traveloka yang budak budak duk nyanyi JOM PI RAYA....yang mamat pegang gitar ka apa kata "Pergi Bangkok"  yang tu dia lah!  Kerlas.....

Okaylah,  aku harap ampa mai tengok Youtube Channel dia,  subscribe,  like Facebook page dia dan also follow dia kat Instagram.  

Okay dah jom tengok video dia!

Vikarworld
Youtube:  https://www.youtube.com/vikarworld
Facebook:  https://www.facebook.com/vikarworld/
Instagram:  https://www.instagram.com/vikarworld/


click read more









1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...