Featured Post

#PrayforPenang

18.7.17

Welcome Sir Carter and Rumi


Kerlas sepupu akak dah sebulan selamat melahirkan bayi kedua dan ketiga mereka,  kembar.  Tahniah Beyonce dan abang Jay.  Macam dulu kakak sulong Blue Ivy beranak-beranak ja teruih upload dah gambar Kak Beyons duk dukung baby atas katil hospital dengan rambut kepok-kepok,  this time tak.  Depa biar tunggu sebulan lebih baru depa bubuh gambar baby depa,  not on any paid magazine,  not on any paid website,  but it was drop on their Instagram.

So akak nak share dengan ampa,  gambar sepupu akak dengan baby baru dia,  Sir Carter and Rumi.  Kerlas nama Rumi,  sempena nama makcik sepupu depa la,  Jumie.  Kan........

Beyonce,  Abang Jay dan anak sulong depa Blu Ivy and baby baby kembar depa lani duk rehat kat sebuah rumah agam di Malibu.  Kerlas.....rehat kakak sampai habis pantang na.


click read more


Kerlas Kak Beyons posing baju kepok-kepok semua....


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...