Featured Post

#PrayforPenang

30.8.17

Cake Decorating Class with Nora Ghaz


Hello u olls,

Okay hari ni akak nak perkenalkan u olls semua dengan seorang ratu pakar membuat dekorasi kek bernama Puan Norasida a.k.a Nora Ghaz.  Dia kawan baik kakak I.  Memang dari dulu dia minat membuat kek dan duk pi belajar dan berusaha sendiri untuk men-terrorkan skill dekorasi kek dia.


Personal Cake Decorating Class
Sampai lani dia dah otai, dia duk jadi cikgu jemputan untuk mengajar orang ramai semua yang minat bab-bab cake ni.  Beliau menetap di Ipoh so u olls-u olls semua kenalah pi Ipoh untuk sertai kelas beliau untuk personal class.  Tetapi ada juga kelab-kelas yang dibuat diseluruh Malaysia dan luar negara like Filipina,  Indoesia,  Singapore,  Brunei malah Australia.  Kerlass!!  Bukan nak pemohong na,  ada juga permintaan pi mengajar di UK dan Mexico tapi Kak Nora duk buat pertimbangan lagi.

Sekarang ni tengah popular cake painting,  ampa boleh tengok contoh gambar akak share kat bawah.  Cake decorating ni ada musim,  kalau dulu musim duk buat bunga-bunga hidup,  bunga ising dan macam-macam lagi.

Kalau hangpa berminat nak belajar dengan beliau boleh follow dia on Facebook akak letak link kat bawah ataupun boleh Whatsapp dia di talian macam akak bubuh kat bawah.



click read more



Nak Order Cake?
Harga cake antara RM70 dan ke atas mengikut saiz dan flavor.


Contact
Kalau nak tau perkembangan terkini Nora Ghaz ampa follow dia di Facebook atau Whatsapp dia kat sini:
Facebook:  https://www.facebook.com/norasida.ghazali
Whatsapp:  012-8852375













Yang tengah tu la Kak Nora muka macam Chinese look tu.  


Ni cake anak-anak murid dia buat.



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...