18.8.17

Dessert Murah dan Sedap by MamaHezra Pastry


Hello u olls,

Ni akak nak share dengan u olls pasai kawan akak dia buat dessert diberi nama MamaHezra Pastry.  Facebook depa dah ribu-ribu orang like sebab memang sedap sangat dan memang membuktikan peniaga suami isteri sekeluarga ni bekerja keras untuk perniagaan yang depa jalankan.  Sesuai dengan tagline depa #BersihNikmatBerkat.

MamaHezra Pastry adalah sempena nama anak bongsu pasangan Hadi dan Hasni yang selain daripada mengusahakan perniagaan pastry dan desserts ni,  depa juga adalah cikgu home tuition sepenuh masa.

Akak kawan rapat dengan Hadi sebab dia dari dulu adalah student Soc Sc USM.  Memang budak ni,  hari hari duk mai mengadap akak kat office.  Tanya itulah,  tanya inilah.  Last-last sampai dia dah beranak pinak,  bekerja,  berniaga semua pun....dia duk mai cari akak juga.  Baguih budak ni,  ingat orang-orang tua.


Ini gambar keluarga Hadi and Hasni yang hangpa patut pi check it out kat page Mama Hezra Pastry.  Akak pernah share kat Facebook status akak,  hangpa pi check it out.

So baru-baru ni dia mai lagi,  dia share dengan akak beberapa dessert yang dibuat oleh syarikat beliau iaitu cake,  pudding caramel dan dia bok mai juga red shell.  Masya Allah,  memang sedap wehs aku tak tipu kat hangpa.  Kalau bukan sebab aku dapat produk tu kat office pastu kakak-kakak staff lain pun ramai tengok produk ni,  mesti aku buat video dah tunjuk macam mana muka aku masa makan pudding caramel dia.  Ataupun ini bermakna aku kena order lagi dan pasni aku akan buat video tunjuk kat ampa semua.

Okay dah!  Hangpa mai tengok gambar pastu details semua akak dah tulis kat bawah.

click read more



Harga
RM 5
Choc Melt Antu (Favourite)
Red Velvet Melt
Orange Melt
Vanilla cheesy
Strawberry cheesy
Pandan cheesy

RM 12.90 (Promo)
Mocha Shell
Red Shell


RM 2.50/pcs
Puding Caramel 🍮 (eggless)


RM 17.90 (25pcs)
Tart


RM 7 (10pcs)
Cream Puff


Order terus kepada Mama Hezra Pastry
http://wasap.my/60194735715
Whatsapp: 019-473 5715
Facebook: MAMA Hezra Pastry
Instagram: @mamahezra

#BersihNikmatBerkat



Ini adalah red shell.  Biskut ni rangup dan sedap u olls.  Inti dia very chocolatey and biskut pun rasa strawberry sangat.



Yang ini adalah Pudding Caramel.  Depa habaq kata produk ni eggless okay!  Tapi rasa dia sangat meletops.  Siriesly kami satu office duk syiok rasa Pudding Caramel.  Ampa tengok sendirilah gambiaq yang akak share kat sini.


Ini pula adalah depa punya cake.  Kami dapat rasa Red Velvet Melt,  Vanilla Cheesy dan Choc Melt Antu.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...