30.8.17

Kim Kardashian As First Lady


Masa MTV Awards 2016 kot tak salah Kanye West buat gila masa ucapan dia menang anugerah apa ka,  dia habaq dia nak lawan untuk jadi President of United States of America pada tahun 2020.  So baru-baru ni majalah Interview telah membuat sesi penggambaran dan juga interview bersama Kim Kardashian West isteri kepada Kanye West dimana Kim K make up dan dressed up macam Jackie Kennedy salah seorang first lady yang menjadi kontroversi sebab suami dia John F Kennedy kena tembak masa perarakan bertemu rakyat.

I have to say sesi fotografi dan hasil oleh Steven Klein adalah amat baik sekali.  Gaya,  make up dan hasil gambar yang membuatkan Kim Kardashian nampak macam pompuan-pompuan regal sat.  At some point nampak dia macam Beyonce pun ada juga.  HAHAH mampuih sepupu aku nanti bara kalau aku habaq ni kat dia....

North pun nampak comel dalam gambar ni,  mak rasa kalau dia dah besaq nanti dia segak lagi dari Blu Ivy.  Blu muka very the Jay Z u olls.

Okay dah jom tengok gambar sudehhh...


 click read more





















Sumber:  Dailymail.co.uk

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...