15.8.17

Mabelo Si Pengilat Kuku Ajaib (Mabelo Yana 019-4527526)



Hello u olls, hari itu akak ada buat live video cara-cara nak pakai MABELO GLASS NAIL SHINER tapi haram tak jadi bukan sebab produk ni tak bagus, tapi akak terlalu bangang. So esok-esoknya, bawak mai opis, kami semua menerai nenjia hasilnya!

About This Produk
MABELO GLASS NAIL SHINER ni adalah satu PRODUK yang BERKESAN dalam MENENTUKAN BENTUK kuku dan MENGILATKAN permukaan KUKU menggunakan KAEDAH GOSOKAN sahaja.  Diperbuat daripada 100% TEMPERED GLOSS GLASS (KACA) yang berkualiti tinggi dan tahan lasak.
  • 100% Dari Kaca
  • Tiada Bahan Kimia
  • Mesra Wudhu’/Solat
  • Hanya Gegosok Jerrr
  • Tahan Kilat 3-4 Minggu
  • Alat Kecil & Mudah Dibawa
  • Lelaki Perempuan Boleh Guna
  • Disertakan Bersama Bekas Khas
  • Lalukan Air Jer Bagi Pembersihan Alat
  • Alat Mampu Bertahan Sehingga 2 Tahun

click read more



Terima kasih Kak Suhana sudi jadi saya punya model kuku.



Cara Pakai
Mabelo ni ada dua permukaan,  tapi kita gosok kuku kita pada permukaan Mabelo yang kasar tu saja.  Tak perlu gosok kuat-kuat macam nak keluarkan jin dari lampu ajaib,  just layang-layangkan.  Mula-mula kuku dia akan terhakis (sebab dia nak ratakan permukaan) tapi lama-lama permukaan yang dah rata tu akan otomatik jadi licin macam pakai kiuteks!

Senang nak pakai, gosok pada permukaan kuku (guna bahagian kasar) secara 180 darjah, sampai kuku jadi berkilat. MACAM PAKAI KIUTEKS!  Kilat tahan hampir 2 minggu. Boleh makan nasik, buat kerja, memasak semua takdak masalah!

Cara nak bersihkan batang Mabelo ni?  Basuh dengan air saja!  Tak perlu nak bubuh apa-apa dah.  Mudah sesangat kans uolls!

Menipiskan kuku ke Mabelo ni? Semestinya TIDAK. Sebab Mabelo ni kan tahan kilat sehingga 2-3 minggu, so kita tak perlu nak tenyeh kuku hari hari dengan batang Mabelo ni. Kalau dok tenyeh hari hari memang la menipiskan kuku. So, Mabelo ni TAK menipiskan kuku hokey!





Harga
💋 RM69 (Semenanjung Malaysia)
💋 RM79 (Sabah & Sarawak)
+ Free Postage
+ Free Special Gift

Walaupun harga dia agak mahal, tapi MABELO GLASS NAIL SHINER ni boleh tahan sampai 2 tahun. Kalau beli nail buffer kat farmasi daripada plastik tu (sebatang mungkin RM8-RM10), sekali dua kali pakai ja dah lembik/haus kan?

Kalau didarab dan dibahagi memang berbaloi-baloi Mabelo ni uolls. Sebulan kos kite tak cecah RM3 pon. Cecube tengok kiraan nih;

Kiraan
Harga Mabelo = RM69 (SM)
Guna 2 tahun = 24 Bulan

So,

RM69 ÷ 24 Bulan = RM2.875 jer kos untuk sebulan!


Harga Mabelo untuk Sabah & Sarawak lain yer (RM79) dan cer korang kire sendiri berapa kos untuk sebulan. Tak cecah RM3.50 pon uolls. Jimat kan?


Nak Beli?
PM admin Glass Nail Shiner @ MabeloYana
@ Whatsapp : 019-4527526

 🍭 AGENT & DROPSHIP yang KOMITED sangat sangat dialu-alukan dengan rasa rendah hati sambil melonjak keriangan seperti kekanak rianggg makan lolipop perisa stroberi cokelet.  😂

Berkenan nak melamar si Mabelo ni? Dan nak skodeng gambar-gambar testimoni dan video menarik? Boleh usha di FB page dan IG berikut;
FB Page : Glass Nail Shiner (www.facebook.com/MabeloYana)
Instagram : @baybeeyna.mabelo
Whatsapp : 019-4527526 (Mabelo Yana)

If ade sesape yang berminat nak jadi Agent 007 bagi produk Mabelo ni boleh reroger si Yana ni hokey. Produk Mabelo ni kira baru lagi dan belum cecah setahun lagik, launch pada Disember 2016. So, belum ramai lagi yang join jadi Agent 007 Mabelo nih. Modal pon tak la memahal sangat sampai beribu riban.



Ini video akak buat live FB hari tu.  Kunon nak tunjuk cara nak pakai tapi akak tak cuba dulu...dah buat live baru sedaq yang kata tak jadi.  HAHAHAHAH so macam bangang sikit kan?  Tapi takpalah,  janji lepas tu sampai sekarang kuku akak masih elok cantek berkilat sebab Mabelo ni.


Kepada u olls semua,  especially wanita-wanita yang banyak berurusan dengan orang ramai,  yang suka jaga penampilan diri akak amat rekemen u olls invest duit sikit untuk beli Mabelo ni.  Yelah,  muka semua tudung pakai semua elok,  sekali bila salam,  kuku dah macam kerja kontrek basuh simen.  Tak kisahlah walaupun kuku kita bentuk pendek-pendek dan tak cantek macam orang duk pakai kuku palsu,  janji kuku kita bersih dan berkilat nampak meletops dengan Mabelo!


Jom beli lekaih! 


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...