Featured Post

#PrayforPenang

23.8.17

Season Finale Game of Thrones Season 7

Hello u olls,

Finale episode untuk GoT season 7 akan disiarkan pada 28 Ogos ini.  Pastu kita kena tunggu pulak episod-episod seterusnya dalam season 8 yang dikatakan sebagai final season juga.  Tapi season 8 nak keluaq bila kita tak tau.....sama ada tahun 2018 ataupun delay sampai tahun 2019.  Mampuih lamanya nak kena tunggu,  lagi setahun ja pastu tu dah Wawasan 2020. Shit betui.

So untuk Season Finale ni akak  ada beberapa benda yang akak expect,  episod ni dikira sebagai 1 jam 21 minit mesti banyak aksi dan juga scene yang boleh membuatkan akak rasa nak terkancing gigi.  Tapi yes,  sebenarnya akak ada dah baca leaked script dan garapan orang-orang dalam Youtube.  Tapi baca dan dengar orang punya reaksi tak sama macam mana tengok betul -betul benda ni dah tukar jadi cerita.

Tapi dalam banyak-banyak,  akak nak tengok satu ja!!  Pakcik Misai kena bunuh.  Tu jaa...sapa pakcik misai?  Little Finger la.

Okay dah jom tengok video preview.


click read more







No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...