28.9.17

Bila Fathia Latiff Separa Bogel di Bigo

Hello u olls,

Okay okay dah.  Seperti biasa,  bila gossip ni boleh dikatakan hampir-hampir reda baru mak akan membuat ulasan.  Yes,  satu sebab i busy mengalahkan Kak Ros,  secondly,  baguih juga bagi lama sikit sebab kita boleh tengok apa kisah penghabisannya.

Hari ini kita nak sembang pasai Fathia Latiff yang baru-baru ni heboh sebab viral video dia separa bogel.  Okay mai sini akak bagi kronologi cerita secara mudah dan simple.


Tiba-tiba viral satu video live menggunakan aplikasi Bigo yang menunjukkan dua budak perempuan,  sorang tu duk menari seksi-seksi pastu sorang lagi duk mai menari tayang body light-light siap tunjuk tetek dia blah bawah.  Nampak la sikit layutan tetek tu.  Basically,  these girls are just having fun in a hotel room or something.  Tak tunjuk pun depa amik dadah ka,  minum arak ka,  buat seks rambang ka.  Just budak budak perempuan bangang duk buat benda bodo bila duduk bersama.  Sapa tak buat macam tu kan?


Sekali video live Bigo tu direkod oleh sapa ka,  dan diviralkan.  Dan depa kata,  perempuan yang tunjuk tetek tu adalah Fathia Latiff.  Kisah ni jadi hangatlah sis!! Sebab  Fathia Latiff ni pompuan bertudung.  HAAAAAAAAAAAA.....


So Fathia Latiff pun nangeh-nangeh la kat sosmed semua kata janganlah fitnah dia,  dalam video nangeh-nangeh tu dia tampil lah dengan imej komersial dia iaitu bertudung.  Then,  macam-macam spekulasi berlaku.  Micheal Ang pun tampil la bising-bising,  biasalah pondan tu pun kan?  Gugurkan nama Fathia Latiff daripada berlakon drama apa ka semua.



Last sekali lani,  Fathia Latiff pun akhirnya mengaku yang dalam video tu diri dia dan dia merayu agar semua peminat memaafkan dia dan kawan dia.  And from there on,  tiba-tiba nama Fathia Latiff pun meletops tip tip top top top tip top tip top sekarang kat mana-mana sebab semua orang pun tiba-tiba duk tengok la dia tutup aurat macam mana.  Pakai tudung nampak lehiaq la,  nampak rambut oren la.....


Okay itulah kesudahannya.


click read more




Pendapat Akak
Haaaa....di sini akak akan memulakan carutan akak.  Bersedia semua?  One two three...Bismillah hirrohma nirrohim.  Hang nak have fun with girls,  no problem,  hang nak sewa hotel dengan kawan-kawan,  no problem,  hang nak bukak tudung,  no problem,  hang nak menari telanjang,  no problem......TAPI AWAT HANG BODO PI REKOD DIRI HANG KAT VIDEO?  Tak kisahlah video live ka,  video tak live ka,  tapi record diri hang menari gatai-gatai dan tunjuk tetek memang satu perbuatan yang bodo.

Tak kiralah hang artis ka tak?  Tapi the fact hang buat video menari-menari bogel memang bodo.   Nak amik video lawak-lawak,  korek hidung,  cakap merepek ka,  makan ka...takpa....tapi ni pi menari bogel-bogel apa ni?

Ini memang Fathia Latiff punya bodo la.  Sebab sendiri cari nahas.  Tapi,  adakah dia saja-saja buat bodoh?

Pada pendapat akak,  ni semua adalah propaganda.  Silap haribulan noks,  semua ni dah dirancang.  Termasuk la dengan Michael Ang tu semua.  Depa ni saja  cipta spekulasi ni semua noks!  Untuk apa?  Untukkkkkk menaikkan nama-nama depa semua.

Aiiiyoooooo.......depa nak heran apa?  Satu benda kesalahan semua Melayu Melesia,  hangpa anggap semua orang inesen.  Hakikat?  Mak confirm depa semua propa.  Tiba-tiba nama Fathia naik letosss,  pastu Michael Ang pun letos,  pastu kawan Fathia dalam video pun tiba-tiba letos.....Pastu Tiz Zaqyah yang duk carut carut pun tiba tiba letosss...hahahahah kan?  Padahal apa pencapaian dan sumbangan depa dalam dunia seni selain letoss-letoss ni semua?

Sedangkan anak seni lain,  ada yang sampai berlapar dan dahaga sebab depa cuba perjuangkan minat dan jiwa depa dalam seni.  Nak berlakon,  nak berkarya,  susah cari makan sebab depa tak bermuka "jambu" dan karya depa yang bermutu tidak mahu dibeli oleh TV3 ataupun Astro sebab --- cerita-cerita macam ni orang tak suka tengok.

Dan all this sampah shit,  nama depa diangkat-angkat sebab depa menari tunjuk layutan tetek light-light.

Itu sahaja pendapat mak mengenai perkara ini.  Nak salah siapa?  Salahkan diri kita semua bodo kalau kita 'beli' tahi ini.


ps/  Sapa tak have fun bila duduk dengan girls kan?

2 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...