29.9.17

Jom Iklan di Blog Jumie Samsudin.Com

Hello u olls,  okay hari ni akak nak habaq pasai pakej iklan di blog akak.  Jarang-jarang akak post kat sosial media,  selalunya based on sapa PM akak balaih.  So hari ni akak nak share dengan u olls,  sekiranya u olls berniaga nak promosi perniagaan u olls,  marilah buat pelaburan iaitu dengan iklan bersama akak. 



CLICK READ MORE

Iklan Blog Jumie Samsudin
Apakah jenis business yang sesuai untuk buat iklan kat blog saya?
✅  Kedai makan & produk makanan
✅  Produk kecantikan
✅  Khidmat kecantikan like make up/spa/urut/rambut
✅  Fesyen lelaki atau perempuan
✅  Produk kesihatan (supliment / vitamin dan sebagainya)
✅  Barangan rumah / Perabot

Senang cerita macam ni lah,  pembaca saya satu hari paling kurang 3 ribu orang klik dan baca.  Most of them adalah wanita berusia 20 an hingga 40 an.  Yang dah berkahwin,  bekerjaya dan ada anak.  Lokasi pembaca pula mostly daripada Penang dan area utara.  Tapi tak dinafikan juga,  pembaca saya mai dari seluruh Malaysia.  So kalau produk u olls berkait rapat dengan target ini,  saya mempelawa kalian untuk iklan di blog saya.

Nak tau contoh orang yang dah pernah iklan dengan saya,  please click here :  Iklan Berbayar


Jenis-Jenis Iklan
Berikut adalah jenis-jenis iklan dan butiran mengenai iklan tersebut untuk rujukan anda:

πŸ‘©‍πŸ’» PENULISAN ARTIKEL πŸ‘©‍πŸ’»
✅ Saya review utk Beauty and Health,  Fashion & Online Shopping,  Food & Travel,  Home Decor & Daily Appliances,  Lifestyle & Happenings, Services & Wedding
✅ 2 minggu sebagai featured post. Ikut turn.
✅ Artikel kekal selamanya dalam blog saya. Tersenarai kat list IKLAN BERBAYAR. Ref sini: https://goo.gl/TV9Vzx
✅ Link artikel akan dikongsi dalam Facebook,  Google Plus dan Twitter saya


πŸ“² FACEBOOK POST REVIEW πŸ“²
✅  Bubuh gambar (min 5 keping).  Gambar kena cantik dan clear. 
❌ Gambar yang ada editing tulisan tak dibenarkan. Sebab nampak tak nais  la...
✅  Write up hangpa karang dan bagi kat saya.
✅ Sesuai untuk jual barang,  servis,  kedai makan! 
✅ Akan post kat Facebook saya pada masa yang sesuai. Peak time!! (2 x post)


πŸ“£ SIDE BANNER πŸ“£
✅ Sesuai untuk peniaga online yang sudah aktif berniaga secara dalam talian
✅ Free banner design size 407 px by 300 px / PNG
✅ Wajib ada blog,  website,  sosial media account untuk link the banner.
✅ Customer akan click dan redirected to your social media page



Pakej Iklan
Kalau nak mudah,  nahhhh amik jer pakej ni.  Senang! 

πŸ“£PAKEJ IKLAN SEBULAN DI BLOG JUMIE SAMSUDINπŸ“£
Untuk sebulan JUMIE SAMSUDIN akan cakap pasai iklan u olls sahaja! 
πŸ‘©‍πŸ’» Artikel + πŸ“²  FB Post Review + πŸ“©Side Banner  πŸ’₯RM300πŸ’₯
✅ 1 bulan as Featured article
✅ 4 x artikel link akan di post kat FB Jumie (seminggu sekali)
✅ 4 x FB post review (seminggu sekali)
✅ 3 bulan side banner


Testimoni Pelanggan
Berikut adalah beberapa testimoni pelanggan yang pernah mendapat khidmat iklan daripada saya:


Sis Norain Abdullah buat iklan FB Post di blog saya.  Contoh : link




Tris actually dapat exposure sebab I olls buat post make up artist meletops Penang,  link di sini:  Make Up Artist Penang yang Meletops


Kak Sima buat iklan home spa di rumah saya.  Link iklan beliau kat sini:  FB Post & di sini : Blog



Contact
Okay u olls semua,  kalau nak tau lebih lanjut tentang harga dan pakej iklan,  inilah cara contact akak:
πŸ“ž (WHATSAPP ONLY) 0189684360
πŸ“© jumiess@gmail.com
FB  :  https://www.facebook.com/jumiejumie

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...