Featured Post

#PrayforPenang

16.10.17

Foundation Cubre Mi & Glowsetter (Shuhada Shah +6012-3728146)


Hello u olls!

Lani ada macam-macam jenis foundation kat pasaran,  so kita semua kena pandai pilih foundation yang baguih bukan sahaja sebab dia cantek bila kita pakai,  melindungi dan paling penting senang untuk dipakai!  So hari ni akak nak share dengan u olls semua pasai satu foundation BUATAN MALAYSIA yang mempunyai no KKM dan hanya mempunyai satu kod, sesuai dengan kulit Asia!!  Nama dia comei sikit....CUBREMI!  

Foundation ni jenis cream.  Semakin lama pakai dia akan buat muka glowing. Cubre Mi juga mempunya SPF 50 dan melindungi kulit dari sinaran matahari. Cubre Mi juga tidak bercapuk dan tidak berminyak dan tahan lama.  

Sebagai padanan kepada foundation Cubremi,  dia ada satu lagi produk yang dipakai sebagai make up setting diberi nama Glowsetter.  Glowsetter ni di pakai untuk memelihara make up dan bau dia yess...memang wangi u olls.  Pemakaian Glowsetter after Cubremi akan membantu untuk membuatkan make up tahan sampai subuh esoknya.  Meletops u olls!

CLICK READ MORED





Cubremi Foundation
Cubremi Foundation seberat 7gm dan berharga RM28 tidak termasuk pos. 
Glowsetter 30ml RM28
Glowsetter 100ml RM49




Kelebihan Cubremi Foundation
  • Mengurangkan penampilan pori terbuka
  • Sesuai untuksemua jenis kulit
  • Tidak bercapuk dan tahan lama
  • Tesktur yang ringan dan mudah digunakan
  • Melembabkan kulit
  • Mengandungi SPF 50




Kelebihan Glowsetter
  • Make up tahan lama 
  • Sesuai unuk semua kulit muka
  • Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan
  • Menaikkan seri muka agar nampak lebih segar 
  • Wangi vanilla
  • Anti rekahan




Cara Pakai Foundation Cubre Mi 
Cuci muka dengan bersih, Calit di sekitar muka kemudian blend dengan menggunakan jari , dan dab dab muka dengan beauty blender dan juga berus. Digalakkan menggunakan beauty blender yang lembab dan berus yang bersih. 




Cara Pakai Glowsetter
Glowsetter – selepas make up halakan ke muka dalam jarak 30 cm dan spray muka anda dan biar kering




Testimoni Jumie Samsudin
πŸ’‹CUBRE MI FOUNDATION X GLOWSETTERπŸ’‹

Hello u olls! Siriesly akak rekemen u olls pakai satu foundation nama Cubre Mi. Foundation jenis cream, 1 colour untuk suit Asian skin colour (lighter to medium tone), tak payah nak teruk2 pakai consealer / bedak tabur apa semua, sapu ja benda alah ni pastu make up. Tadaaa....muka akak telah berubah dari terung kepada wanita agam yang cantik purnama. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Bukan nak pembohong! Akak sendiri dah try.






Video U olls



Testimoni Pengguna
Haa u olls! Okay jom baca testimoni daripada ramai pengguna Cubremi!




    







Harga
Cubre Mi berharga RM28 . (Pos RM8)
Glowsetter 30 ml berharga RM28 (Pos RM8)
Glowsetter 100ml berharga RM49 (Pos RM8)
Combo yang ditawarkan set Cubremi + Glowsetter 30ml  RM56 FREE POSTAGE



How to Order?
Contact Shuhada Shah.  She is trusted ejen di Area KL!

Contact Info
Shuhada Shah
@shuhadasalsabilla
+60123728146

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...