4.10.17

Texas Chicken, 1st Avenue Penang


Hello u olls,


Hangpa duk sebut sebut Texas Chicken, akak pun mai lah try. Sedap.... tapi for me, i prefer KFC more. Ayam dia besaq, kami dorang jin makan tiga ketoi share. Lagi 3 ketoi, bungkuih bawak balik. Ayaq free flow. Tapi one thing macam menarik dan lain daripada KFC adalah dia punya short cake, dia letak macam salted caramel kot ataih.


Kami amik 2 set combo 3 pieces tambah fries kena lebih kurang RM35. Standard harga fast food la. Akak bagi 4/5 bintang. #texaschicken#texaschickenmalaysia


Okay itu ja akak nak share,  mai tengok gambar sudah.




click read more







Dua set,  satu set 3 biji ayam.  Tambah fries,  kami kena dalam RM35.


Coleslaw dia tak berapa sedap sangat.  Dia potong besaq-besaq.



Dia punya short cake ni memang the best la!  Di salut dengan madu.  Rasa dia garing di luar,  dalam dia lemak-lemak fluffy gitu.


Ini ayam dia dilihat secara lebih mendalam.  Ampa tengok dia punya rangup,  KFC lagi best kan?


Mak kena bungkuih noks tak habis makan.

Name: Texas Chicken
Address: LG-15-17, LG Floor, 1st Avenue Mall, 182, Jalan Magazine, 10300 George Town, Pulau Pinang
Contact: 04-370-5594
Business hours: 10:00am-10:00pm
Website: http://www.texaschickenmalaysia.com
Directions: Texas Chicken is located on the LG Floor of 1st Avenue Mall, right next to Sushi King. 1st Avenue Mall provides multi-storey parkin

1 comment:

  1. Jumie, kene try burger dia sama, daging burger dia lagi besar dari zinger/ mcchicken deluxe

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...