22.3.18

Jom Tempah Kasut Saiz Besar dengan Tageoronnie Shoe Maker

Kasut ni paling akak suka!  Dia casual wear,  kusyen style lembut.  Ada macam-macam colour.  Tapi akak tempah warna kuning.


Hello u olls! Kan haritu akak share dalam blog pasai satu kompeni kasut milik Bumiputera from Johor yang buat customed shoes untuk orang-orang berkaki saiz model macam akak? Yaa....inilah kasut-kasut yang akak tempah from they olls.

4 Pasang + postage RM300++

Design cantek. Kualiti meletops! Yang penting sangat selesa.
Kasut untuk orang lelaki pun ada. Sapa duduk Johor boleh lah singgah fizikal stor depa teruih. Macam kita-kita ni, silalah order online.

Baca blog akak kat sini: Tempah Kasut Saiz Besar dengan Tageoronnie Shoe Maker
FB: Tageoronnie Shoe Maker
IG: @kasut_stailista_tags


click read more





Bukan kaki akak.  Ni kawan akak nama Faiz Fansuri.  Tu nampak kaki kecik!

Wedges ni memang meletops!  Tinggi 4 inci tapi ringan u olls.  Perasan tak bahagian depan kasut ni dia lebar,  selesa untuk orang kaki besar macam kak.



Ini signature design di Tageoronnie Shoe Maker.  Dia flats,  tapi ada tali-tali macam mana ka.  Tak nampak boring.  Ada macam-macam colour juga.  

Nampak tak models?




Kasut ni paling akak suka!  Dia casual wear,  kusyen style lembut.  Ada macam-macam colour.  Tapi akak tempah warna kuning.



Yang ni pun wedges jugak sama macam yang itam tu,  tapi ada tali macam mana ka.  Yang ni tinggi 2 inchi sahaja.  Akak blurkan bahagian kaki tu bukan sebab aurat,  tapi sebab aku tak shave kaki lagi.  HAHAHAHAHHA

Ni gambar akak duk pakai kasut tu.  Kerlas tak?  Orang elok,  pakai apa pun elok.  


Kesimpulannya,  akak sangat berpuas hati dengan kasut-kasut yang akak tempah from depa ni.  Dahla murah,  RM300 aku dapat 4 pasang.  Rasanya lama lagi kot baru aku akan beli kasut baru sebab aku ni jenih,  dah rosak relai satu,  baru ganti baru!  

Kepada hangpa semua!  Jom support depa.



Tageoronnie Shoe Maker
Whatsapp /  Call  0199123476 (AIZAT AHMAD)
Website:  www.tageoronnie.com
Facebook:  Tageoronnie Shoe Maker
Alamat:
Tageoronnie Shoe Maker Sdn Bhd
1637 A , Jln Sri Putri, 
4/2 Taman Putri, 
81000 Kulai Jaya
Johor

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...