22.6.18

Pure HA (Hyaluronic Acid) from Pure by Saffiyah Osman

Hello u olls! Hari ni akak nak rekeme satu produk meletops especially untuk wanita yang dilahirkan dengan kulit wajah pemprosesan minyak seri murni. Buat macam mana pun, kulit nanti berminyak macam gila. Walaupun kita ni kerja office duduk dalam aircond, mai pukul 11am muka kita nanti mai berminyak ditambah pulak dengan foundation dan mekap kita semua orang kata pecah minyak!

Lepas tu nanti mai lah masalah jirawat, breakouts dan segalanya.

So akak nak rekemen Pure HA (Hyaluronic Acid) from Pure by Saffiyah Osman. Kalau hangpa nak tau, akak mmg pengguna setia PSO dah betahun2 lamanya. So semua produk dia akak pakai. Dan Pure HA (Hyaluronic Acid) from Pure by Saffiyah Osman adalah produk terbaru yang akak nak rekemen kat hangpa!



What is Hyaluronic Acid?
Hyaluronic Acid ni mmg dah lama dah ada. Selama ni mak mak datin semua nanti duk pakai sebab jenama kosmetik mewah selalunya akan jual benda ni, tapi sejak kebelakangan ni sahaja Hyaluronic Acid ni dikomersialkan untuk orang2 marhaen macam kita.

Marhaen tak marhaen, harga sebotol Pure HA (Hyaluronic Acid) from Pure by Saffiyah Osman ni mau nak RM200 lebih jugak...tapi u olls...kasut Charles & Keith boleh beli rm399, yang tu untuk kaki....awat untuk muka nak berkira? Ken.....

click read more



Plant Based Hyaluronic acid. Hat ni memang GODMOTHER! . Yang PbySO®️ bawa masuk ni adalah dari France. Memang betul-betul PURE HA yang tak dicampur dengan apa-apa bahan lain. Memang HA semata-mata. . Walaupun bau dia masam-masam kepam sebab tak ada sebarang pewangi dimasukkan, tapi result dia bila kita pakai tu..perh! Superb weh. . instant result! Kulit yang kasar kering or terlebih minyak sampai kulit jdi bergerutu tu GONE sekelip mata bila pakai HA ni. . Dia tak mengelupaskan kulit pun tapi di boleh buat tona kulit kita jadi sekata & cerah! . Kulit memang jadi bersih giler. Halus dan licin macam putih telur tau. Besssttttt! . Wajib try pakai. Tobat tak menyesal. Lgi suka ada lah. Confirm 100%. . Kalau kulit jenis jerawat teruk, breakout, pakai HA ni. Memang best result dia. Tak tau nak cerita macamana. Memang kena try sendiri. . Harga : Rm250/10ml Sale Price : Rm200/10ml . . πŸ›°πŸššπŸš› Contact segera HQ : +60194163319 (founder) | +60196160453 . πŸ”±πŸ“‘πŸ’ΈFREE POSTAGE, FREE MINI FACE MASK & FREE MINI HAIR MIST : Purebysafiyyahosman HQ (search di Shopee) . πŸ›°πŸššπŸš› Contact stokist / agent : @stokist.purebysafiyyahosman . πŸš˜πŸ›΅πŸš²Walkin : Purebysafiyyahosman HQ (google MAP).
A post shared by Purebysafiyyahosman HQ (@purebysafiyyahosman) on

Apa akak rasa?
So akak dah pakai botol kedua sekarang. Morning, lepas mandi basuh muka akak terus pakai Pure HA (Hyaluronic Acid) from Pure by Saffiyah Osman. Tak perlu toner sebab nak make sure produk ni meresap masuk ke kulit.

Rasa dia lepas pakai, muka akan jadi cekang semacam. Sebab produk ni dia macam clear gel yang sedikit cair. Diperbuat 100% dari abstrak tumbuhan.

Lepas tu, u olls boleh lah nak pakai sun block + make up dan sebagainya.


Efek Positif
Kesannya akak nampak, kalau akak ada break outs jirawat pagi2 ni, cepat ja dia sembuh. So jerawat tu tak dan nak naik. Pores pun mengecut dan paling akak suka......pendebungaan minyak seri murni di wajah akak sangatlah terkawal. Muka kekal elok segar kurang minyak sampai lunch time!!

Ni gambaq amik pakai Samsung Note 3,  beauty camera setting 1 sahaja okay!!!!  Hangpa tengok meletops tak?

Pure HA (Hyaluronic Acid) from Pure by Saffiyah Osman
Price RM250* subject to change
FB Purebysafiyyahosman
IG @ purebysafiyyahosman
WA 0192609886 (Safiyyah Osman)

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...