1.8.18

Pure by Safiyyah Osman®️ Bantu Pulih Pesakit Eczema

Sebelum & Selepas


Hello u olls,

Baru-baru ni akak dah post link ni kat Facebook tapi akak takut ramai yang terlepas atau tak baca sebab tak addd FB akak dan sebagainya.  I think this is such a very important message especially untuk ibu-ibu yang ada anak-anak yang menanggung masalah keadaan kulit eczema.    Akak sangatlah sensitip dengan orang berpenyakit ni sebab pernah tengok sendiri depan mata,  ya allah rasa kasihan sampai lani tak boleh lupa.

So seperti yang hangpa semua tau,  akak sebagai pengguna setia Pure by Safiyyah Osman®️ amatlah terpegun dan bangga sekali nak share ni sebab ada seorang ibu yang anaknya mengalami eczema tapi lepas pakai produk Pure by Safiyyah Osman®️,  alhamdulillah keadaan rengsa kulit tu banyak berkurangan.

Okay dah jom kita baca perkongsian asli dari founder Pure by Safiyyah Osman®️ sendiri iaitu PIYAH!

click read more


Yaya. Alhamdulillah. Happy tengok perubahan Yaya.

Masa mula tengok, Ya Allah, sedih sungguh tengok. Eczema ni dia gatal tuhan ja yang tau.

Aku nak PM mak Yaya, rasa macam takut disalah anggap pula.

So aku cuma share ja pasal Yaya ni di facebook aku sendiri.

Ntah macamana, Allah gerakkan hati mak Yaya, Kak Aisyah untuk PM aku di messenger facebook.

Dia nak try produk PbySO®️. Jadi aku rekemen Yaya untuk guna :-

Organic Beu Bar untuk badan.
Organic Moisture - Rich Jelly untuk badan.
Esa Golden Jojoba Face Oil untuk muka.

Alhamdulillah. Happy weh tengok perubahan Yaya. Alhamdulillah dengan izin DIA.

Rasa happy sungguh. Atleast dengan izin DIA, Yaya rasa lega sikit. Kurang gatal. Luka pun cepat baik. Alhamdulillah.

——————————————

Semoga Yaya kuat. Cepat pulih dan tak rasa rendah diri dengan kawan-kawan.

Dan dapat pergi sekolah macam kawan-kawan. Amin.

———————-

Produk Purebysafiyyahosman memang sangat lembut dan selamat pada orang yang kulit terlampau sensitif, eczema atau psoriasis.

Produk PbySO menggunakan Essential Oil sebagai penganti pewangi tiruan / parfume.

Dan tidak menggunakan pewarna tiruan. Dan tidak menggunakan pengawet dari geng Parabens.

Bau produk Purebysafiyyahosman memang original bau minyak. Bau herbs. Dan bau tak kekal pada kulit.

Dan produk Purebysafiyyahosman homemade. Handcrafted.

——————————-

Organic Beu Bar - buih halus dan bagus untuk melegakan luka-luka yang ada pada kulit. Tak mengeringkan kulit dan tak menghakis kulit.

Esa Golden Jojoba Face Oil - melembapkan kulit, melegakan luka dan meredakan kemerahan dan kegatalan kulit.

Dia sekatakan juga tona kulit dan baiki semula tekstur kulit kita.

Organic Moisture- Rich Jelly - menghilangkan kegatalan kulit. Melembapkan kulit dan hindarkan kulit dari jadi kehitaman/gelap. Dan bagus untuk hilangkan parut lama dan parut baru.

—————————-

Mana yang ada anak-anak eczema, anak saudara ke, nak cuba PbySO®️, boleh roger saya. Saya akan ajar cara guna semua.

—————————
Fc oil Rm55 (diskaun now Rm39) 30ml
Beu bar Rm30 (diskaun now Rm25) 50gram
Jelly Rm150 (diskaun now Rm87) 50gram

Boleh tengok dengan lebih detail di page atau instagram : Purebysafiyyahosman

Atau boleh terus search di Shopee untuk FREE POSTAGE & REDEEM COINS : Purebysafiyyahosman HQ

Boleh SHARE tanpa minta izin ya.



Seronok kan tengok anak ni dah makin sihat?  Tengok dia senyum pun dah tau dah dia happy bila dah sihat.  Hangpa semua.......tak kira la kulit biasa ka,  kulit bermasalah jirawat macam akak ka, maila cuba pakai Pure by Safiyyah Osman®️.  Dia ada macam-macam koleksi produk,  bukan sahaja untuk penjagaan kulit,  malah untuk bayi,  set kebersihan lelaki,  untuk rambut,  solekan pun ada.

Yang best sekali,  produk dia semua adalah di-adun sendiri menggunakan ramuan asli dan PURE dan bukannya produk yang ditempah kat kilang,  pastu buat buat label u olls.

Akak dah rekemen ramai orang...alhamdulillah semua orang yang start pakai produk dia sangat suka dan berterima kasih kat akak sebab rekemen.  #JumieKataKamiPercaya

Cara Hubung
Untuk tau lebih lanjut mengenai produk Pure by Safiyyah Osman®️,  hangpa boleh follow FB seperti berikut https://www.facebook.com/purebysafiyyahosman/  atau follow Founder dia terus kot FB lagi best sebab dia selalu share macam-macam tips nak jaga muka.  https://www.facebook.com/safiyyahosmann

Yang penting,  aku dah kenal pompuan ni dah lama,  kulit dia cantek sebab dia rajin jaga dari muda.  Style pulun buat masker dan minyak semua sendiri,  seminggu 3 kali duk wap muka....bukan macam setengah founder barang mekap lain na.....MEKAP LEBIH KURANG 14 KILOMETRE punya tebai pastu duk feeling kata produk kecantikan depa elok,  tak masuk cerita belakang depa duk cucuk injeksyen sana sini bagi putih bagai.


SHOPPEE
Selain hangpa boleh contact agent-agent PSo yang ada di seluruh Malaysia, lani.....Hangpa boleh beli produk-produk Pure by Safiyyah Osman®️ kat Shoppee. Kerlas! Nah akak bagi link, ampa pi check out sendiri: Shopee Pure By Safiyyah Osman

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...