19.4.19

Full Pink Moon

Full Pink Moon

Semalam 19 April 2019 bersamaan 14 Syaaban 1440H jam 8:07pm keluaq-keluaq office tengok bulan Masya Allah punyalah cantik. Saya pun amik la beberapa keping gambar. Nah! Share kat sini. Hangpa lain sempat tengok tak? Kalau tak sempat rasanya esok malam bulan masih penuh sebab esok 15 Syaaban.



Taken from Spiritual Blogger @thechakraoracle


Kawan I olls seorang Vampire-rina PM tepi dia screen shot pasai kejadian Full Pink Moon. Hangpa boleh baca diskripsi pasai fenomena ini.Dalam diskripsi Full Pink Moon dalam IG tu dia kata malam ni adalah bagus untuk kita tambah energy dan memperbaiki hubungan "cinta". 😍😍😍


Orang kata time-time bulan mengambang ni geng geng otak tak centre macam aku ni boleh terganggu. Dalam pengalaman yang lalu....yes pernah la rasa murung semacam bila bulan penuh. Tak tau la itu kebetulan atau memang ada kaitan secara saintifik.


Aku balik rumah sampai lani memang duk energy lagi, basuh pinggan dan basuh kain. Insat nak menulis....Tapi aku energetic ni bukan sebab full pink moon rasanya....tapi sebab tadi Mohd Azmi belanja aku Iced Latte. Hujung minggu ja baru bleh minum kopi u olls.....  #fullpinkmoon



Copied from original posting on my Facebook on 19 April 2019.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Featured Post

Terima Kasih Tourism Malaysia Northern Region