Orkid Merah Tanda Semangat #OrkidViral


Sempena pembukaan cafe baharu A Ghaffoor Martabak Original oleh sahabat kami Nizal Ashriff, kami kawan-kawan bagi dua hadiah kat dia. Mula-mula bila kumpul duit nak bagi hadiah,  aku duk feeling nak beli bunga hidup hat besaq macam orang Cina akan beli bubuh depan kedai baharu tu kan?  Tapi dua orang anak ayam aku iaitu Ridhwan Shariff dan Yazid Aziz berkata "Baik kita amik duit tu untuk iklan kat Laparpo bagi business dia boom menaik."  

Aku pun pi check review kat Laparpo,  8 keping gambar dengan posting ayat sikit.  Harga dia lebih kurang half daripada jumlah yang kami kumpul untuk bagi hadiah kat Nizal.  Kalau hangpa nak tengok post kami kat Laparpo boleh klik sini:  Laparpo: A Ghaffoor Martabak Original






So baki tu nak buat apa?  Aku ni punya semangat masih lagi nak beli bunga untuk Nizal.  So takpalah,  kita tak jadi beli bunga hidup,  nanti layu kan?  Kita belilah bunga orkid viral.  Maka I olls pun orderlah bunga daripada sepupu aku iaitu Fatin yang bukan sahaja duk gubah dan jual orkid viral malah dia juga buat business delivery flower bouquet.   

Kalau ampa nak order orkid viral macam ni untuk hari raya, nak bagi hadiah ka, nak tempah flower bouquet ka...nah contact nombor di bawah ni! Dia ni sepupu I olls, tapi ampa jangan duk jual nama aku mintak diskaun pulak.....hey!!


Orkid Merah by Fantasy Flowers & Gifts
IG @fatinfatasya
FB Fatin Fatasya Subhan
Whatsapp +60 17-400 0402

Kami pi amik orkid kat rumah Fatin (dekat area Gelugor).  Snap gambaq ni masa dia duk mai dekat kereta.


  
Bersama Abang Taufiq PBA yang membantu mengangkat pasu orkid ini dengan jayanya.

  



Kedai baharu A Ghaffoor Martabak Original


Greetings from LAHANJS Family 💗💗💗







Sebahagian daripada geng-geng kami yang ada duk lepak kat kedai Nizal.  Sorry Nizal tak bagi gambar dia dimasukkan.  Sebab dia kekwat.


Orkid Merah by Fantasy Flowers & Gifts
IG @fatinfatasya
Whatsapp +60 17-400 0402


1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...